Mihai Bendeac, ţinut în şah de Antena 1. Viitorul actorului la postul tv I se poate interzice să mai apară la altă televiziune, conform contractului

Vasile Pârvan   
în Reality show
16/10/2013, 09:02
Mihai Bendeac, ţinut în şah de Antena 1. Viitorul actorului la postul tv I se poate interzice să mai apară la altă televiziune, conform contractului

O lună. Atît a rezistat noua emisiune a lui Mihai Bendeac la Antena 1. Din această săptămînă, „iComedy” a fost suspendată de pe post. Motivul este faptul că actorul a intenţiona să-l aducă în platou pe Radu Banciu, iar conducerea i-a interzis acest lucru. De atunci, Mircea Badea a declanşat un adevărat război împotriva lui Bendeac, informează Click.
Mihai Bendeac nu a fost niciodată un tip care să facă ce-i spun alţii. Ca o dovadă a acestui lucru, a preferat să-şi sacrifice propria emisiune, în loc să accepte condiţiile Antenei 1. La începutul acestei săptămâni, actorul a anunţat că emisiunea „iComedy” va fi suspendată de pe post, iar ulterior a explicat şi motivele care au dus la asta.

Mihai a dorit să-l invite în platou pe Radu Banciu, iar şefii lui i-au interzis foarte clar acest lucru. În plus, i-au impus să nu facă nicio aluzie la adresa trustului şi să nu pomenească câteva nume.
„După ce ni s-a comunicat că nu ni se permite filmarea momentului, am fost anunţaţi că parodiile nu trebuie să conţină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo şi numele unor persoane private ce nu pot fi pronunţate”, a declarat Bendeac.

Mircea Badea l-a atacat dur

Se pare că principalul deranjat de intenţia „iComedy” de a realiza un material cu Radu Banciu este nimeni altul decât Mircea Badea, cel care are emisiune pe acelaşi tronson orar cu acesta. De cîteva zile, Badea a pornit un adevărat război la adresa lui Bendeac. Cuvintele pe care acesta i le adresează actorului sunt unele foarte dure, iar ameninţările la adresa acestuia sunt omniprezente.

„Dacă tu ai libertatea să-l pupi în fund pe unul care ne înjură de morţi şi vrei să faci asta la mine în casă şi eu am libertatea să te dau în şuturi afară şi să îţi iau familia la rând. Mai nou se confundă cretinismul, nemernicia, oligofrenia cu libertatea de exprimare”, i-a transmis Badea lui Mihai, în emisiunea „În gura presei”.
În plus, realizatorul tv a ţinut să explice că actorul este bolnav cu capul şi merită călcat cu trenul. „Acum îmi dau seama că sunteţi bolnav la cap. Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul doar dacă-ţi trecea prin cap aşa ceva”, a declarat acesta.

În faţa acestor afirmaţii, Mihai Bendeac răspunde simplu, încercînd să mascheze dezamăgirea cu care se confruntă. „Asta este o chestiune repetitivă. În momentul în care cineva iese din tiparele cunoscute sau trasate, există un obicei de a fi înfierat în mod public. De bine de rău, în istorie au rămas oamenii înfieraţi, nu cei care au înfierat.

Eu nu am acceptat niciodată să fiu într-o barcă politică. Pentru mine, orice politician mi-e absolut egal. Eu nu fac parte dintr-un anumit trust. Sînt un artist care face nişte showuri şi un anumit trust le cumpără. E simplu.

Eu nu am mai avut nici un fel de contact cu Mircea Badea de doi ani. Dacă aş discuta cu el, mi-ar plăcea să am o discuţie cu el şi nu cu ideile trustului. Dacă ai un trust de presă şi nu vrei să fii parodiat în emisiunea lui, e simplu: renunţi la contractul cu el. Nu îţi convine, dă-l afară”, a declarat acesta, pentru Click!.
Conform unor surse din interiorul Antenei 1, Bendeac riscă să nu mai poată apărea la altă televiziune prea curând. Contractul acestuia poate fi suspendat pe o perioadă nelimitată, timp în care i se poate intezice acest lucru şi, cu atât mai mult, să facă emisiuni în altă parte. Actorul a mărturisit însă că va continua să-şi apere ideile.

„Eu nu voi renunţa. E simplu. Dacă ai un trust de presă şi nu vrei să fii parodiat într-o emisiune, renunţi la acel contract. Nu îţi convine, dă-l afară”, a spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×