Prima zi din Exalton s-a terminat urât pentru „Faimoşi”! În ce condiţii au dormit vedetele!

Claudiu Ilie  Filon Stan  
înStiri de ultima ora
08/01/2018, 11:41
Prima zi din Exalton s-a terminat urât pentru „Faimoşi”! În ce condiţii au dormit vedetele!

Exalton a debutat duminică, 7 ianuarie, la Kanal D! 20 de concurenţi, două echipe, cea a “Faimoşilor” şi cea a “Războinicilor”, au intrat în competiţia care le va testa rezistenţa fizică şi psihică. Miza este uriasă, premiul este de 100.000 de euro. Echipa emisiunii, dar şi cele două tabere de vedete şi oameni obişnuiţi au ajuns în Republica Dominicană şi sunt pregătiţi pentru noul show.

După prima zi, echipa Războinicilor a ieşit câştigătoare, aşa că membrii trupei şi-au primit răsplata. Dorm în condiţii bune, într-o vilă cu paturi individuale, apă curentă şi aer conditionat. De cealaltă parte, cei înfrânţi şi-au cunoscut şi ei „cuibuşorul”. Echipa Faimoşilor a petrecut prima noapte în condiţii greu de imaginat!

Exalton a debutat duminică! Echipa „Faimoşilor” au dormit în condiţii grele

Cele zece vedete care s-au înscris la “Exatlon” şi care formează “Echipa Faimoşilor” sunt: cântăreaţa Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor cunoscut, cântăreaţa Anda Adam, Giani Kirita – fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbiză, luptatoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Telespectatorii vor descoperi “Echipa Războinicilor” chiar odată cu debutul competiţiei. Cei 20 de concurenţi vor întâmpina dificultăţi nu numai în timpul probelor propriu-zise, ci şi în timpul aşa-zis „liber”. Aceştia nu se vor mai bucura de confortul de acasă, iar lipsa posibilităţii de a intra în contact cu apropiaţii, prin telefon sau reţele de socializare, rămâne cea mai grea probă pentru fiecare dintre aceştia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×