Eveniment istoric la Casa Albă! Donald Trump a refuzat să strângă mâna Angelei Merkel

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/03/2017, 00:02
Eveniment istoric la Casa Albă! Donald Trump a refuzat să strângă mâna Angelei Merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a ajuns vineri la Casa Albă pentru prima sa întâlnire cu Donald Trump, preşedintele Statele Unite ale Americii. După ce au purtat o discuţie între patru ochi, cei doi au ţinut o conferinţă de presă la care Donald Trump a refuzat să strângă mâna Angelei Merkel.

Presa internaţională relalatează că preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a refuzat să strângă mâna cancelarului german, Angela Merkel, în faţa jurnalistilor, după conferinţa de presă ţinută la Casa Albă.

Potrivit sursei citate, Angela Merkel a fost auzită când l-a întrebat pe Donald Trump dacă este oportun să îşi strângă mânile.

”Vrei să ne strângem mâinile?”, l-a întrebat cancelarul german pe Donald Trump, care a ignorat vorbele Angelei Merkel.

Publicaţia britanică Independet arată că întâlnirea dintre cei doi a fost stânjenitoare, dar ea poate determina viitorul alianţei transatlantice şi care ar putea da în un contur relaţiei dintre cei doi lideri.

La coborârea ei din maşina oficială, cei doi lideri au dat mâna, iar apoi au schimbat câteva cuvinte, apoi au zâmbit înainte de a intra în Casa Albă.

Întâlnirea trebuia să aibă loc marţi, însă a fost amânată din cauza viscolului care a afeectat coasta de est a Statelor Unite.

SURSĂ: Realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×