Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, model într-o reclamă importantă

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/07/2018, 13:16
Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, model într-o reclamă importantă GALERIE FOTO

Fiica Andreei Berecleanu se lansează în afaceri. Eva Zaharescu este model într-o reclamă de promovare a frumuseții naturale, într-o campanie Top Line.

GALERIE FOTO cu Eva Zaharescu

Andreea Berecleanu nu își mai încape în piele de fericire. Fiica ei tocmai a semnat un contrat de publicitate foarte important.

„E foarte important să fii cât mai natural”, spune Eva

Eva, fiica din prima căsătorie a Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu, va fi model într-o campanie de promovare a frumuseții naturale în rândul adolescentelor.

„Sunt bucuroasă pentru că am putut să fac parte din acest concept, care promovează frumusețea naturală și consider că fiecare dintre noi ar trebui să se simtă bine în pielea lui. Fetele de vârsta mea sunt foarte interesate de make-up, de produsele pentru păr și tocmai de-asta m-au întrebat pe mine, pentru că știu că eu am făcut parte din acest concept, această campanie și eu le-am spus că e foarte important să fie cât mai naturale, mai ales la vârsta asta. Apelez la profesioniști atunci când e vorba despre frumusețe, folosesc produse de păr și de make-up, recomandate de specialiști. Unalike Beauty – campania care redefinește frumusețea”, spune Eva Zaharescu, în clipul de promovare postat de mama ei pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×