GALERIE FOTO. EA e concurenta de 16 ani care vrea să reprezinte România la Eurovision 2016

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/03/2016, 00:01
GALERIE FOTO. EA e concurenta de 16 ani care vrea să reprezinte România la Eurovision 2016 GALERIE FOTO

EUROVISION 2016. Florena se pregateste intens de semifinala Eurovision ce va avea loc pe 4 martie la Sala Sporturilor din Baia Mare si ne aduce in atentie piesa pe care o va interpreta live in acea seara: “Behind the Shadows”.

EUROVISION 2016. Cunoscuta publicului in urma participarii la emisiunea-concurs X Factor, din echipa lui Dan Bittman in 2013, “Behind the Shadows”, reprezinta piesa de debut.

EUROVISION 2016. In varsta de doar 16 ani, se pare ca Florena deja isi croieste drumul sigur catre topurile muzicale, cu atat mai mult cu cat este sustinuta de Gabriel Huiban, producatorul caruia i se datoreaza succesul unor hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q). Tot el este responsabil de productii de top ale unor artisti cunoscuti, printre care Alexandra Stan, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.

„Ce este important pentru mine este ca felul meu de a face muzica, stilul meu, vocea mea au fost apreciate si trimise, iata, intr-o competitie atat de importanta”, a declarat Flroena despre participarea la Eurovision.

EUROVISION 2016. Mai mult, la piesa “Behind the Shadows” au lucrat, impreuna cu Gabriel Huiban, atat Laurentiu Duta, cat si Adam Powers.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×