Este oficial! Va participa la Exatlon!

Maria Cristina  
înStiri mondene
03/06/2018, 10:20
Este oficial! Va participa la Exatlon!GALERIE FOTO

Este oficial! Va participa la Exatlon – Concursul Exatlon i-a prins pe români, iar producătorii au hotărât să pregătească și următorul sezon. Prima vedetă care a confirmat prezența în noul sezon este fotbalistul Cristian Daminuță, în vârstă de 28 de ani.  Daminuță a jucat la AC Milan şi Internazionale Milan.

„Este foarte fericit că participă la Exatlon”, a spus unul dintre apropiaţii jucătorului, conform cancan.ro. În primul sezon al emisiunii au participat sportivi precum Giani Kiriţă, Diana Bulimar sau Ion Oncescu.

De-a lungul carierei, Daminuţă a trecut pe la Poli Timişoara, Internazionale Milando, Modena, Dinamo Bucureşti, AC Milan, FC Viitorul, FCM Baia Mare sau Olimpia Satu Mare. Ultima dată a evoluat pentru Abano Calcio, în Liga a IV-a din Italia.

Finala Exatlon a adus bucurie mare în tabăra Faimoșilor, dar i-a devastat pe Războinici.

Și pe telespectatori i-a împărțit serios faptul că Vladimir Drăghia pleacă acasă cu marele premiu de 100 de mii de euro! Fanii Războinicilor spun că votul nu a fost corect, deoarece câștigătorul trebuia să fie ales în urma unei competiții fizice, nu prin votul fanilor.

Finala Exatlon i-a împărțut pe telespectatori

”Nu-i corect…. Ionut merita….este mult mai bun ca si sportiv. Nesimtiti, nu trebuia sa fie pe voturi… trebuia sa joace si in seara asta„, este mesajul Georgianei Radu postat pe Facebook. Toate respectele mele și pentru „Jaguarul” echipei. Cel care a mers mai departe și când s-a accidentat. A strâns din dinți și a mers mai departe”, a spus Mariana. „Regret că a pierdut Ionuț. Îmi doream să câștige. Felicitări lui Vladimir, a fost mai bun”, a declarat Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×