IMAGINI INCREDIBILE. Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard s-a lăsat cu BĂTAIE!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/05/2016, 14:44
IMAGINI INCREDIBILE. Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard s-a lăsat cu BĂTAIE! GALERIE FOTO

UPDATE. Imagini incredibile. Divortul dintre  Johnny Depp şi soţia sa Amber Heard e unul cu nabadai si cu …. scandal. In presa au aparut imagini incredibile cu Amber Heard, dupa ce a fost lovita cu telefonul direct la ochi de către actor.                    

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Actorul Johnny Depp şi soţia sa Amber Heard divorţează după aproape un an de mariaj, relatează BBC News. Actriţa în vârstă de 30 de ani a fost cea care a înaintat deja cererea de divorţ către o instanţă din Los Angeles, citând “diferenţe ireconciliabile”.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în urmă cu 15 luni şi nu au copii împreună.

Totodată, cele două vedete au fost implicate recent într-un scandal cu autorităţile din Australia, după ce au introdus ilegal în Australia doi dintre câinii de companie ai cuplului şi au încălcat legislaţia foarte strictă a acestei ţări în privinţa carantinei. În urma acestui incident, actriţa Amber Heard a fost condamnată în aprilie pentru falsificarea documentelor de călătorie pentru a introduce în Australia cei doi câini, la bordul unui avion privat. Ea a primit o condamnare cu suspendare şi o amendă de 1.000 de dolari australieni (720 dolari americani).

Într-un mesaj video, Johnny Depp şi Amber Heard, cu feţele lipsite de orice fel de expresie, şi-au cerut scuze pentru acea infracţiune, iar înregistrarea video a devenit virală.

Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani, a cunoscut-o pe Amber Heard în 2011. Cei doi au jucat împreună în pelicula “The Rum Diary” ( “Jurnalul unui iubitor de rom” – n.r.) Relaţia lor a grăbit despărţirea actorului de Vanessa Paradis, cu care s-a iubit timp de 14 ani.

Johnny Depp urmează să vină în această vară la Bucureşti. El va susţine un concert la Rompexpo, pe 6 iunie, alături de colegii din trupa The Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper şi chitaristul Joe Perry (Aerosmith).

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×