FOTO / Ea este noua IUBITĂ a unui fost jucător al Stelei!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/10/2014, 18:46
FOTO / Ea este noua IUBITĂ a unui fost jucător al Stelei! GALERIE FOTO

A jucat 43 de meciuri în tricoul Stelei, iar din luna iulie s-a întors la Pandurii, echipă unde a dat cel mai bun randament. Mihai Răduţ s-a accidentat săptămâna trecută şi nu s-a putut antrena, însă a avut cu ce să-şi umple timpul.

Este un adevărat cuceritor şi este foarte atent la cum se îmbracă. Atunci cînd conjuctura o cere, ştie să fie elegant, casual sau sport, iar rare sunt momentele cînd îl vezi singur. Fostul jucător al Stelei, Mihai Răduţ, este foarte pretenţios cînd vine vorba de alegerea cămăşilor şi nici nu poate lua o decizie de unul singur.

1

Zilele trecute, fotbalistul Pandurilor a fost surprins de catre paparazzi în timp ce arunca o privire într-un magazin de haine dintr-un mall din Capitală. Pentru a fi sigur că face cele mai bune alegeri, mijlocaşul a rugat o prietenă să-i ţină companie. Se poate ca bruneta din imagini să fie noua lui cucerire după despărţirea de Alina (ex A.S.I.A.). Cei doi au dat cîteva ture de magazin, s-au uitat, au studiat, însă fotbalistul nu a probat nimic.

2

Fata care l-a însoţit a încercat să-i dea cîteva sfaturi, însă nu a părut foarte interesat de oferta magazinului. Nu s-a dat bătut cu una cu doua aşa că a pornit în căutarea altor magazine. Paparazzi s-au ţinut după el însă nu a mai intrat în niciun magazin. A primit cel mai probabil un telefon important, iar apoi a părut că se grăbeşte spre ieşire.

3

4

VEZI VIDEO

sursa: cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×