Este atît de obsedată de papuşile Barbie încat a apelat la operaţiile estetice pentru a arăta ca ele. Cum arată femeia / GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/11/2015, 00:00
Este atît de obsedată de papuşile Barbie încat a apelat la operaţiile estetice pentru a arăta ca ele. Cum arată femeia / GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Blondie Bennett, o femeie in varsta de 39 de ani din statul american California, are o pasiune foarte mare pentru papusile Barbie. Femeia spune ca a fost indragostita de papusile Barbie inca de la o varsta frageda si ca in adolescenta se imbraca precum acestea, pentru a atrage atentia barbatilor.

Insa, acum, americanca a ales sa-si duca obsesia la un cu totul alt nivel: „Vreau sa fiu cea mai tare Barbie in viata. Vreau sa nu pot sa gandesc, nu-mi place sa fiu umana. As fi fericita daca as fi complet din plastic”, a declarat Blondie in urma cu ceva timp.

Bennett a aparut recent la un show tv si a vorbit despre cat de mari sunt sansele sa apeleze din nou la bisturiu pentru a-si mari bustul. Medicii au declarat ca nu isi asuma o astfel de procedura pentru ca este prea slaba.

De altfel, Blondie nu este numele ei adevarat, ci unul pe care si l-a asumat in urma cu un an.

Femeia a cheltuit 40.000 de dolari pe cinci operatii de marire a bustului.

Sursă: www.protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×