Eroare Facebook! Indezirabilii s-au deblocat singuri!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/07/2018, 13:05
Eroare Facebook! Indezirabilii s-au deblocat singuri!
Eroarea Facebook a afectat 800 de mii de conturi

Rețeaua de socializare Facebook a recunoscut că o eroare a permis deblocarea, timp de câteva zile, a persoanelor considerate indezirabile şi blocate de utilizatori. Problema a afectat 800.000 de conturi în perioada 29 mai şi 5 iunie și a fost remediată.

Utilizatorii de Facebook pot bloca alte persoane dacă consideră că sunt hărțuiți sau supărați în vrun fel de acestea. ”Suntem conştienţi că posibilitatea de a bloca pe cineva este importantă, aşa că dorim să ne cerem scuze şi să explicăm ceea ce s-a întâmplat” a precizat pe blogul Facebook Erin Egan, un oficial al reţelei de socializare, citat de Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Oana Pellea a ironizat-o pe Viorica Dăncilă! Mesajul a fost postat pe Facebook! 

Citește și Cum și-au pierdut vedetele noastre virginitatea? Afla cele mai intime detalii 

Eroarea Facebook a deblocat 800 de mii de utilizatori blocați

”Blocarea unei persoane pe Facebook o împiedică pe aceasta să vă poată vedea mesajele, să iniţieze o conversaţie pe Messenger sau să vă trimită o cerere de prietenie”, se mai precizează pe blogul companiei. ”Bug-ul” a permis utilizatorilor blocaţi să transmită celui care i-a blocat mesaje pe aplicaţia de mesagerie instant Messenger, a explicat reprezentantul reţelei de socializare, care i-a îndemnat pe cei 800.000 de utilizatori afectaţi să-şi verifice lista de contacte blocate.

Închide ×