Enrique Iglesias, PROBLEME cu justiţia! A fost ARESTAT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/07/2015, 17:43
Enrique Iglesias, PROBLEME cu justiţia! A fost ARESTAT

Enrique Iglesias are probleme cu justiţia! Solistul a fost arestat de poliţiştii din Florida pentru că a condus cu permisul suspendat şi a încercat să-i păcălească schimbând lo­­cul cu pasagerul maşinii.

Cântăreţul spaniol, în vârstă de 40 de ani, se afla la 6 mai la volanul unei maşini de teren Cadillac Escalade, când a fost tras pe dreapta la un control de rutină. Enrique Iglesias conducea pe o bandă închisă temporar, deoarece avea permisul de conducere suspendat.

Ca să evite o amendă, solistul ar fi încercat să-i păcălească pe oamenii legii, făcând schimb de locuri cu prietenul său din dreapta, Abel Tabuyo.

Iglesias, cu o avere estimată la 85 de milioane de dolari, a fost însă încătuşat şi dus în arest, de unde a fost eliberat pe cauţiune. Acesta va trebui să dea socoteală, la 10 iulie, în faţa unui judecător, fiind învinuit de obstrucţionare fără violenţă a unui reprezentant al autorităţilor şi că a condus fără permis.

Starul, care are o relaţie de 14 ani cu fosta tenismenă Anna Kurnikova, este urmărit numai de ghinioane. La 30 mai, Enrique Iglesias s-a tăiat la mâna dreaptă după ce a încercat să prindă o dronă în timpul unui concert pe care-l susţinea în Tijuana, Mexic.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×