Emoţii pentru Cristea! Bianca, gravidă?

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/03/2014, 08:43
Emoţii pentru Cristea! Bianca, gravidă?

Bianca Dragusanu a inceput de o buna bucata de vreme o colaborare cu doctorul Kasem Abdu Bakr. Roscata si medicul ei ar fi trebuit sa fie gazdele unei reuniuni inedite, marti seara, in Princess Club pentru o discutie libera si pentru a raspunde la intrebarile tuturor fanilor interesati de intervetii estetice.

Toata lumea astepta momentul in care roscata trebuia sa iasa pe scena pentru a vorbi de interventiile sale, insa din pacate acest lucru nu a mai fost posibil. Din nefericire, Biancai i s-a facut rau in culise, iar curiosii au inceput sa isi puna intrebari cu privire la starea de sanatate a fostei doamne Slav.

O ambulanta a fost chemata de urgenta la localul din Regie pentru a-i acorda fostei asistente TV primele ingrijiri medicale. Medicii au stabilit ca Bianca este suspecta de lipotimie (n.r. lesin fara oprirea respiratiei si a activitatii cardiace). Paramedicii i-au facut cateva perfuzii cu calmante pentru a o pune pe vedeta pe picioare. Din fericire, ea se simte bine si are nevoie de multa odihna. Bianca arata totusi foarte bine, pana si medicul de pe ambulanta i-a facut complimente spunandu-i ca este foarte frumoasa.

„Bianca a lesinat, insa nu de la mancare, ci de la emotiile puternice”
 a declarat medicul Kasem pentru WOWbiz.

Intrebat de toti cei prezenti daca roscatei i s-a facut din cauza faptului ca ea ar fi gravida medicul estetician a dat un raspuns ce a uimit pe toata lumea. Acesta a spus ca inca nu se stie acest lucru si ca informatii suplimentare se vor afla dupa un control amanuntit.

„Nu este nimic sigur, o sa aflam dupa ce Bianca isi face analizele”
 a declarat Kasem pentru WOWbiz.ro. Ba mai mult, fosta asistenta TV s-a plans incontinuu medicilor ca ii vine sa vomite, ceea ce intareste si mai mult ideea ca ea ar putea avea un copil.

Sursa: wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×