O prezentatoare din România se desparte de iubitul cu care are şi un copil!

Filon Stan  
înGalerie foto
10/01/2018, 14:22
O prezentatoare din România se desparte de iubitul cu care are şi un copil!GALERIE FOTO

încă o poveste de dragoste a ajuns la final! Frumoasa Emma Zeicescu, prezentatoare la TVR, a anunţat că se desparte de iubitul ei, Claudiu Popa, redactor-prezentator la un post de ştiri. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Emma Zeicescu şi iubitul ei s-au cunoscut pe când lucrau împreună la aceeaşi televiziune. Cei doi au o relaţie de cinci ani şi au şi un copil împreună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Emma Zeicescu se desparte de iubitul cu care are şi un copil!

„Claudiu si Emma incep, de azi, o noua calatorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. Pentru fiecare gand bun pe care ni-l daruiti, pentru toata dragostea cu care ne-ati privit si cu care ne inconjurati zi de zi, pentru ca ne ajutati sa devenim mai buni, va multumim din inimi!

Mami, tati şi Idris raman binenteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit. PS: Nu vom face alte comentarii in legatura cu acest subiect si va multumim deja pentru intelegere”, este mesajul postat pe Facebook de Emma Zeicescu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×