Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 4 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/05/2019, 18:35
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 4 mai GALERIE FOTO
Emisiunea iUmor vine pe 4 mai, live, la Antena 1

Fanii emisiunii iUmor vor avea parte de o nouă ediție plină de faze tari, sâmbătă, 4 mai, live, la Antena 1, când pe scenă va urca o actriță cunoscută, care îi va lua la ”roast” pe cei trei jurați ai emisiunii. Astfel, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor da piept cu nimeni alta decât cu Paula Chirilă.

Emisiunea iUmor poate fi văzută live pe 4 mai, la Antena 1

Actrița îi va “toca” mărunt şi îi va “fierbe” la foc mic pe celebrii jurați. „A fost o provocare pentru mine să onorez invitaţia de a participa la iUmor şi oricâtã experienţă pe scena teatrului aş avea, să fac roast mi se pare foarte-foarte greu. Ba mai mult, pot spune că după momentul ăsta, respectul meu pentru <> unui stand-up comediant a crescut considerabil!”, a mãrturisit Paula Chirilă.

„Am avut nişte emoţii înfiorătoare, de credeam că o să leşin pe scenă, mai ales că trebuia să spun nişte lucruri nu tocmai drăguţe despre nişte oameni pe care îi apreciez, pe care îi cunosc şi cu care mă întâlnesc mereu în show-urile tv! Nici juraţii nu au scăpat!”, a mai completat artista.

Juriul iUmor, luat la ”roast” de Paula Chirila

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, luați la ”roast” de Paula Chirilă

Cum au primit Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo momentul de roast, telespectatorii vor putea urmări diseară, de la 20:00, în cea mai nouă ediţie iUmor, la Antena 1.

iUmor este singura emisiune televizată din România cu peste un milion de abonați la canalul de YouTube care abia așteaptă numerele de senzație ale celor care pășesc pe scenă. Câștigătorii precedenți au fost: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×