Emisiunea Insula Iubirii Live pe Antena 1, ediția de miercuri, 6 mai

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/05/2019, 20:00
Emisiunea Insula Iubirii Live pe Antena 1, ediția de miercuri, 6 mai
Insula Iubirii a ajuns la sezonul cu numărul 5

Seara de luni, 6 mai 2019, cu începere de la orele 20:00, vom avea parte de o nouă ediție incendiară din Insula Iubirii, show-ul cu care Antena 1 își propune să cucerească încă o dată audiențele. Ajuns la sezonul cu numărul 5, emisiunea continuă să țină telespectatorii cu sufletul la gură, în special datorită ipostazelor în care sunt surprinși concurenții.

Live Stream Online Insula Iubirii pe Antena 1 – Sezonul 5, Episodul 3

În episodul al treilea, concurenții își vor testa din nou fidelitatea față de partenerii lor. Pe insulă, îi așteaptă provocări și tentații la orice pas, mai ales că ispitele nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile.

Fie că vorbim despre cei aflați în relații de lungă durată, fără a face pasul cel mare, sau tineri care experimentează încă primii fiori ai iubirii, perechile înscrise în concurs sunt gata să afle răspunsul mult-așteptat: dacă partenerul le este predestinat.

Concurenții din Insula Iubirii își testează fidelitatea față de parteneri
Concurenții din Insula Iubirii își testează fidelitatea față de parteneri

Trădare în timp record la Insula Iubirii

În episodul trecut, am avut parte de cea mai rapidă cădere în ispită din istoria emisiunii difuzate de Antena 1. Doar câteva ore i-au trebuit lui Adrian, pentru a-și înșela iubita, deși mărturisea că intenționează să o ceară în căsătorie.

Chiar dacă cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă care durează de mai bine de cinci ani, acest lucru nu a împiedicat-o pe ispita Maria să îl seducă, iar bărbatul a căzut rapid în mrejele frumoasei brunete.  De la mărturisiri indecente până la atingeri și săruturi fierbinți a mai fost doar un pas, spre disperarea Dianei, iubita sa.

Reacția Dianei, după infidelitățile iubitului său

Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască” , a mărturisit Diana, cu ochii în lacrimi, la vederea imaginilor ăn care Adrian se afla în tandrețuri cu ispita Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×