Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 aprilie

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/04/2019, 21:44
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 aprilie
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 aprilie

O nouă ediție Ferma începe miercuri, 24 aprilie, pe Pro TV, de la ora 21:30. Urmărește Live noile tensiuni, strategii, dueluri, dar și gelozii care pot destrăma ușor cuplul Brigitte-Pastramă din cauza Otnielei Sandu. Săptămâna ce a trecut, stăpân pe moșie a fost luptătorul K1 Cătălin Zmărăndescu, rivalul lui Cătălin Moroșanu, ce a pus la care un plan care i-a scos din minți pe concurenți.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, marți, 24 aprilie

Ce e drept, mai mult pe fermieri, aceștia declarându-l dușmanul lor, dorindu-și ca luptătorul să nu fi venit în show. Din cauza faptului că l-a propus drept servitor pe Silviu Țolu, amicul lui Moro, și-a adunat antipatia grupului fermierilor, cei care au clădit Ferma încă de la începuturi. Modelul a fost înfrânt de artistul Kamara într-un duel de forță, lăsând în urma lui răzbunare și durere în inima celui supranumit Moartea din Carpați.

Astfel, luptătorul a jurat că va face totul pentru a-l scoate din competiție pe cel care dezbină fără să se uite înapoi tot ce prinde în cale. De asemenea, ediția precedentă a fost marcată de un moment inedit pentru concurenți. Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan, gazdele emisiunii, au considerat că este timpul pentru o deplasare prin care fermierii, care au stat izolați în creierii munților mai bine de 12 săptămâni, să se relaxeze.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 aprilie
În ediția de miercuri, 24 aprilie, se anunță noi scântei între Brigitte și Pastramă

În seara de miercuri se va afla noul fermie-șef

Ultimii rămași au avut parte de o plimbare prin grădina Zoologică din Reșița. Însă, cu toate că plimbarea ar fi părut benefică, căci i-a scos din activitățile de la fermă, dar și din adâncurile orgoliilor lor, în ediția de miercuri, se anunță noi dispute.

Cea care va uimi prin comportamentul său va fi fosta soție a lui Ilie Năstase, cuprinsă, probabil, de multă gelozie din cauza atenției pe care iubitul său i-o acordă altei femei. Totodată, în această seară se va afla și cine va fi noul fermier-șef, cel care, odată cu această funcție, are povara numirii unui duelist, ce vine la pachet cu vina plecării unuia dintre concurenți. Mai mult, seara va afla și comportamentul lui Matei, noul concurent. Se pare că cea mai deranjată de venirea sa este Brigitte, o tactică pentru a nu-și face partenerul gelos, simțindu-se vizată de fiecare cuvânt rostit de acesta. „Matei asta, cât de curand, îl invit un pic la duel, cred ca vrea sa ajunga acasa mai repede”, a spus Florin, enervat, luându-i apărarea iubitei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×