Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 23 mai

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 23 mai
Emisiunea Ferma, ultima ediție, pe 23 mai de la ora 21.30. Sursa foto: PRO TV

Emisiunea Ferma de pe PRO TV își dispută marea finală în ediția de joi, 23 mai, de la ora 21:30. În ultima bătălie au rămas Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. ”Moartea din Carpați” și fostul concurent de la Ninja Warrior vor avea duelul final, cel în urma căruia unul dintre ei va fi fermierul anului și va merge acasă cu 50.000 de euro.

Ultima emisiune Ferma, difuzată joi, 23 mai, la ora 21:30

Ediția din acest an a show-ului Ferma ajunge la final, după ce vedetele au dat tot ce au putut în cea mai acerbă competiție dintre celebrități din România. A fost cea mai urmărită ediție Ferma din istoria tuturor sezoanelor, iar aseară reality show-ul de la PRO TV a avut o cotă de audiență de peste 28%.

Mai exact, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit semifinala Ferma, iar audiențele pentru marea finală se așteaptă să fie și mai mari, poate chiar peste 2 milioane de telespectatori. Minutul de aur în ediția de ieri a fost atins la ora 23 și 05 minute, când a avut loc marele duel între ultimii trei rămași în competiție.

Cătălin Moroșanu se luptă pentru premiul de 50.000 de euro. Sursa foto: PRO TV

Emisiunea Ferma, audiențe record. Câți telespectatori au urmărit semifinala din 22 mai

Emisiunea Ferma a înregistrat audiențe mari în special datorită controverselor iscate de relațiile dintre concurenți. A început fulminant cu Emil Rengle și Remus Boroiu, care au fost protagoniștii unor scene gay în concurs și a continuat cu alte scene lascive între fetele din Fermă, de data aceasta.

De departe, cea mai urmărită poveste din Fermă, cea care a marcat ediția din acest an a fost cea dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. În urma concursului, cei doi s-au cununat civil și se pare că au serioase gânduri împreună, dorind să își întemeieze o familie. Finalul emisiunii Ferma va avea loc la ora 21:30, iar fanii sunt convinși că Marius Crăciun va fi desemnat marele câștigător.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×