Emisiunea „Bravo, ai stil”, pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 30 martie

Raluca Ogaru    Dan Stancu   
în Stiri mondene
30/03/2019, 21:30
Emisiunea „Bravo, ai stil”, pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 30 martie GALERIE FOTO
Emisiunea „Bravo, ai stil”, pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 30 martie

Emisiunea „Bravo, ai stil”, pe Kanal D, se anunță extrem de interesantă sâmbătă, 30 martie. Cel mai urmărit show de fashion din România începe la ora 23.00 și va fi plin de surprize și momente care de care mai palpitante. Nu vor lipsi nici momentele pline de emoție și culoare.

Vezi Live Stream Online „Bravo, ai Stil pe Kanal D”, ediția de sâmbata, 30 martie

Un moment emoționant din timpul show-ului a fost povestit de stilistul Maurice Munteanu. A fost, de fapt, cea mai frumoasă amintire a lui din cele cinci sezoane ale show-ului de modă și a ținut să o împartă cu fanii emisiunii de la Kanal D. Cea care i-a transmis o emoție de nedescris a fost concurenta Adela Tecuceanu.

„Țin minte că mă uităm la Adela, avea lacrimi în ochi, era splendidă în acea seară. Chiar dacă nu a câștigat ea acea finală a show-ului, aceea rămâne pentru mine cea mai frumoasă amintire. Tipul acela de emoție autentică pe care am trăit-o acolo m-a impresionat foarte tare”, a povestit juratul de la „Bravo, ai stil!”.

Bravo ai stil sambata 30 martie
Bravo ai stil! Sâmbătă, 30 martie.

Critici pentru o concurentă

Una dintre cele mai criticate concurente din concurs este Cristina P. Aceasta a terminat Facultatea de Psihologie și Jurnalismul și are doar genți de firmă, însă a început să fie criticată vehement pe Facebook de către fanii emisiunii. Unul dintre ei a remarcat că are o măsea lipsă.

„Cristina P., prescurtarea de la Cristina pune proteza”, a comentat un internaut. O femeie a vorbit și ea despre controversata concurentă: „Mircea Emanuel are doar o lipsă, atât am sesizat eu, ar fi păcat să-si pună proteza pentru o măsea, dar ea ca și concurentă face reclamă la varză”.

„Ținutele tale sunt fade, șterse. Încălțările sunt greșit alese și nu este pentru prima dată, la fel machiajul și coafură. Ești o femeie tânăra, frumoasă care până acum nu a demonstrat ceva legat de ce se cere în acest concurs”, a spus o fană a emsiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×