Emil Hossu-Longin, fiul autoarei „Memorialul durerii”, atac dur la vloggerul Selly de la 5GANG: „Fătălăule, ai imens noroc!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/12/2019, 09:30
Emil Hossu-Longin, fiul autoarei „Memorialul durerii”, atac dur la vloggerul Selly de la 5GANG: „Fătălăule, ai imens noroc!”
Selly a fost aspru criticat de Emil Hossu-Longin, fiul autoarei Lucia Hossu-Longin. Sursa foto: Facebook & captură Youtube Selly

Vloggerul Selly începe să deranjeze pe tot mai mulți oameni din România. Succesul de care se bucură tânărul nu este înțeles de toată lumea, motiv pentru care este tot mai des atacat, uneori chiar de nume importante din spațiul public.

Fiul Luciei Hossu-Longin, atac suburban la adresa lui Selly

La lista celor care nu sunt foarte încântați de prezența publică a lui Selly se adaugă și  Emil Hossu-Longin, fiul autoarei reportajelor „Memorialul durerii”, o serie documentară despre ororile din închisorile comuniste.

„Selly, fătălaule, ai imens noroc că te-ai născut după 2000. În anii 80 sigur erai prostul școlii, îți mâncam sendviciurile și-ți puneam ghiozdanul pe post de bară, la fotbal, săreai la castană și-ți scriam măscări pe caiete”, a scris înverșunat Hossu-Longin.

„Îți luai mingi în cap la orele de sport și nu te lăsam să te urci pe scară”

„Îți luai mingi în cap la orele de sport și nu te lăsam să te urci pe scară la 331. Și plângeai la „Liceenii”. Și-i pupai mâna lui Găvanu, un băiat șmecher, dar nu influencer ca tine, diversule!”, a mai scris jurnalistul și comentatorul sportiv de la TVR pe Facebook.

Recent, Selly a avut un meci de dus și cu Cristian Tudor Popescu. CTP nu l-a criticat în termenii duri pe care i-a folosit Emil Hossu-Longin, însă s-a întrebat ce poate face un tânăr ca el cu banii pe care îi câștigă, făcând referire la achizițiile scumpe ale lui Selly.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!”, a spus CTP recent.

„Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a mai spus gazetarul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×