Ema Gavrilă, fosta iubită a fratelui lui Radu Mazăre, se pregătește să extragă aurul de la Baia de Arieș

Ema Gavrilă, fosta iubită a fratelui lui Radu Mazăre, se pregătește să extragă aurul de la Baia de Arieș
Fostul fotomodel Ema Gavrilă vrea să își deschidă mină de aur la Baia de Arieș *foto: instagram

Fostul fotomodel Ema Gavrilă, care a ajuns în atenția publică pentru relația cu Alexandru, fratele lui Radu Mazăre, dar și pentru faptul că a fost patroana clubului de fotbal SSC Farul Constanța, a trecut acum într-un nou domeniu industrial din care încearcă să facă bani.

Astfel, Ema Gavrilă este administratorul Blueberry Ridge Minerals cu care încearcă să extragă aur de la Baia de Arieș. Gavrilă susține că așteaptă eliberarea licenței de exploatare a zăcământului din mină până în februarie 2020, după cum arată economica.net.

Fosta iubită a lui Alexandru Mazăre, Ema Gavrilă, vrea să extragă aur din Baia de Arieș

Ema Gavrilă a spus că ideea înfiinţării unei firme de un asemenea profil i-a venit în 2011 atunci când valoarea aurului pe piaţa internaţională era la un nivel ridicat, iar obţinerea acestei licenţe de explorare a fost un lucru uşor.

„Mi-aş dori să le arăt românilor că se pot câştiga bani nu doar din imobiliare, din închirierea unui imobil pe care de cele mai multe ori îl cumperi în asociere cu altcineva. Mi-aş dori să le arăt că 20.000 de euro investiţi astăzi în acţiuni bursiere pe piaţa de aur vor valora cel puţin dublu peste un an.

Pentru că investiţia într-o mină de aur, ca asset într-un fond de investiţii, dacă nu direct pe bursă este mult mai profitabilă decât atunci când cumperi lingouri de aur”, a declarat Gavrilă, potrivit sursei citate.

Cine este Ema Gavrilă și cum a făcut bani după revoluție

Ema Gavrilă este fosta iubită a lui Alexandru Mazăre și fosta șefă de la PSD Costinești. Ea a intrat în afaceri imediat după 1990, atunci când a înființat prima agenție de manechine și fotomodele în România, Ema Manechin. La această agenție era director Dana Săvuică, iar printre fotomodelele pe care le-a lansat se numără și Valentina Pelinel.

După modeling, Gavrilă şi-a continuat activitatea printr-o fabrică de confecţii în sistem lohn, cu contracte la marile companii de îmbrăcăminte din străinătate, iar profiturile au fost investite preponderant în spaţii comerciale. Spaţiile comerciale au fost apoi vândute, în mare parte pentru a susţine învestiţiile în mina de aur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×