Eliza, fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Fata celei mai bătrâne mame din România e bursieră în clasa a X-a

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 14:44
Eliza, fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Fata celei mai bătrâne mame din România e bursieră în clasa a X-a GALERIE FOTO
Fiica Adrianei Iliescu are o relație cu totul specială cu mama ei. Sursa foto: captură Antena 1

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România, a împlinit 15 ani pe 16 ianuarie. Adolescenta o face mândră pe mama ei zi de zi, mai ales cu rezultatele excepționale pe care le are la școală. (dacă vrei să vezi cum arată Eliza Iliescu azi, accesează galeria foto a articolului)

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani pe 16 ianuarie

Eliza este elevă în clasa a X-a la filologie, la Liceul Dimitrie Paciurea și e bursieră. Mama în vârstă de 81 de ani își crește cum poate fetița și susține că amândouă sunt sănătoase, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru că sunt ferite de probleme.

„Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.

66 de ani avea profesoara Iliescu la nașterea Elizei

Adriana a crescut-o pe Eliza singură, iar de când a născut-o, a devenit una dintre cele mai controversate persoane din România, pentru unii.

Eliza a fost concepută prin înseminare artificială în urmă cu 15 ani. Adriana a încercat să facă un copil de mai multe ori. Nu și-a pierdut speranța chiar și după ce medicii i-au spus cât îi va fi de dificil, însă, în cele din urmă, a reușit să își îndeplinească marele vis.

Eliza a fost crescută exemplar. Mama ei, profesoară de limba română, a știut să îi însufle o serie de valori și principii și este extrem de încântată că tânăra are tot felul de ambiții normale pentru un copil de vârsta ei, printre care se numără pianul și lectura.

În momentul nașterii, Adriana avea 66 de ani, iar din 16 ianuarie 2005 până azi este una dintre cele mai ”vânate” personaje din presa mondenă.

Medicul care a supravegheat-o pe toată perioada sarcinii a fost profesorul Marinescu de la Maternitatea Giulești, cel care a știut să îi dea cele mai bune sfaturi, ferind-o de o serie de probleme care puteau apărea în perioada sarcinii ori la finalul acesteia. Eliza a rămas în spital circa două luni, iar după aceea a fost externată împreună cu mama ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×