Elevi traumatizaţi de o profesoară-bombă sexy! Îi trecea clasa doar dacă se culcau cu ea!

Filon Stan  
înReality show
22/03/2018, 17:37
Elevi traumatizaţi de o profesoară-bombă sexy! Îi trecea clasa doar dacă se culcau cu ea!GALERIE FOTO

Un proces răsunător a făcut vâlvă în Columbia! O profesoară de liceu riscă să fie condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce a obligat mai mulţi elevi să întreţină relaţii sexuale cu ea! Yokasta M, de 40 de ani, din Medelin, le cerea elevilor să întreţină relaţii sexuale cu ea pentru a promova clasa. În caz contrar, îi ameninţa că vor fi nevoiţi să repete anul. VEZI MAI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Yokasta M., în vârstă de 40 de ani, a fost închisă, după ce şi-a forţat elevii să întreţină relaţii sexuale cu ea, în schimbul unor note mari. Femeia a fost prinsă, după ce una dintre victimele ei le-a mărturisit totul părinţilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elevii obligaţi de profesoară să facă sex cu ea s-au plâns părinţilor

Victima a fost forţată să mărturisească totul, după ce tatăl său a văzut poze compromiţătoare cu profesoara pe telefonul copilului, potrivit Metro.

Victimele femeii erau adolescenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani. Acum, fosta profesoară riscă să stea 40 de ani după gratii, iar mai mult, soţul său deja a anunţat-o că a înaintat cererea de divorţ.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×