Eleve bătute cu biciul la școală! Incidentul șocant a fost filmat!

în Stiri de ultima ora
26/04/2018, 17:09
Eleve bătute cu biciul la școală! Incidentul șocant a fost filmat!
Eleve batute cu biciul in clasa

Eleve bătute cu biciul la școală! Incident șocant la o școală dintr-o localitate sibiană! Un bărbat de 39 de ani a intrat într-o clasă a Şcolii Generale din localitatea Ighişu Nou, unde a biciuit două eleve de 14, respectiv 16 ani, surori. Mai grav este că profesoara a asistat la întreg incidentul și nu a intervenit deloc!

Fata cea mare se pare că avea o relație cu fiul bărbatului, însă tatăl s-a împotrivit relației dintre cei doi. Supărat că nu poate fi cu fata pe care o iubea, băiatul a plecat de acasă, în Germania!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elevele bătute cu biciul s-au ales cu răni serioase

Eleve bătute cu biciul la școală! Sora mai mică și sora băiatului se pare că au avut un schimb de replici la școală și aceasta din urmă și-a chemat tatăl pentru soluționarea problemei. Acesta nu a venit însă cu mâna goală, ci cu un bici pe care l-a folosit asupra celor două surori. Fetele s-au ales cu răni la mâini și pe spate! Conducerea școlii nu a oferit încă un răspuns oficial.

Întreg incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×