Elev din Alexandria înjunghiat la şcoală! Copilul a ajuns de urgenţă la spital

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/11/2017, 17:28
Elev din Alexandria înjunghiat la şcoală! Copilul a ajuns de urgenţă la spital

Incident foarte grav la un liceu din Alexandria, judeţul Teleorman! Doi elevi au ajuns la spital, unul dintre aceştia fiind înjunghiat în braţ.

Doi elevi de la Liceul Tehnologic nr.1 din Alexandra au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, în urma unei altercaţii ce a avut loc în incinta unităţii de învăţământ. Unul dintre elevi a fost înjunghiat în braţ cu un cuţit, iar cel de-al doilea a fost uşor rănit. Un profesor a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elevul din Alexandria înjunghiat la scoală are 18 ani

Potrivit martorilor, scandalul ar fi izbucnit după ce un elev de 14 ani a agresat alţi elevi, iar tânărul de 18 ani a sărit în apărarea acestora. Agresorul şi-a chemat tatăl în ajutor, acesta fiind recidivist.

Poliţiştii din Alexandria au demarat o anchetă şi urmează să stabilească dacă elevul a fost înjunghiat de colegul său de şcoală, sau de tatăl acestuia. Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins de jandarmi.

Închide ×