Elena Udrea nu se întoarce în ţară. N-o lasă problemele cu sarcina

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
16/03/2018, 20:02
Elena Udrea nu se întoarce în ţară. N-o lasă problemele cu sarcina

Elena Udrea formează un cuplu de ceva vreme cu Andrei Alexandrov, un bărbat mai tânăr decât ea. Fosta politiciană se află în Costa Rica şi, deşi a anunţat că revine în ţară, a amânat momentul. „Am problemele de ordin fizic. Nu pot să ies din casă”, a explicat Elena Udrea.

Ea a vorbit şi despre problemele de sănătate ale Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, care se află de asemenea în Costa Rica.

Despre revenirea în ţară, mai ales în condiţiile în care are unele probleme cu justiţia, Elena Udrea arată că momentul se amână. „Imediat ce pot, revin în ţară”, afirmă Elena Udrea.

La momentul anunţului sarcinii, totul părea să meargă excelent. „Sarcina evoluează bine, este gemelară. Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala”, spunea la un moment dat fostul ministru.

Acest anunţ vine după mai multe promisiuni referitoare la întoarcerea în ţară. „De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, spunea şi altădată Elena Udrea.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×