Elena Udrea, mesaj din închisoare! Ce le transmite românilor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/10/2018, 10:49
Elena Udrea, mesaj din închisoare! Ce le transmite românilor GALERIE FOTO
Elena Udrea a transmis un mejsa, prin avocatul ei, către toți românii

Elena Udrea trasmis un mesaj din închisoare! Ce le spune aceasta, prin avocatul ei, românilor? În prezent, fostul ministru a fost trimis într-un penitenciar pentru femei din San Jose pe nume ”El Buen Pastor”. Aceasta a fost ridicată pe data de 4 octombrie, de pe stradă, de câtre autoritățile din Costa Rica, iar în următoarele șase luni de zile, va fi închisă. Aceste informații au fost confirmate și de avocatul Eleni Udrea, Veronel Rădulescu. Confirm reținerea Elei Udrea de câtre Interlop Costa Rica. N-am reușit să vorbesc cu dumneai. Am vorbit cu domnul Adrian Alexandrov. Este în Costa Rica”, a declarat, pentru Antena 3, avocatul fostului ministru.

Noile detalii despre cazul Elenei Udrea susțin că aceasta a transmis un mesaj pentru toți românii care îi urmăresc situația. Înștiințarea a fost făcută telefonic, prin intermediul avocatului ei. Spusele apărătorului ei în instanță subliniază starea psihică a fostului ministru, chiar dacă acesta este într-o postură dificilă. ”Doamna Udrea a avut un mesaj pentru cei care urmăresc situația ei. Mi-a zis să le transmit că trece prin momente delicate, ca femeie, dar că toate se vor rezolva până la urmă”, a transmis avocatul.

Elena Udrea a transmis un mesaj din închisoare către toti românii
Penitenciarul ”El Buen Pastor”

Elena Udrea a transmis un mesaj, din închisoare, pentru români! Ce spune avocatul acesteia despre situația ei?

Cu ocazia faptului că a început să dea câteva amănunte despre situația actuală a Elenei Udrea, a atins și subiectul expulzării acesteia. Din declarația acestuia, expulzarea fostului ministru rămâne în gol, asta până se va stabili dacă va avea statutul de refugiat ori ba. ”A fost reţinută, a fost prezentată unui judecător de drepturii şi libertăţi, iar acest magistrat a dispus, aproape în mod automat, reţinerea ei pe 60 de zile, dar abia acum urmează să fie judecată speţa de un judecător propriu-zis, care să o audieze, să o lase să-şi expună argumentele, iar în zilele următoare, cel mult două, se va decide dacă rămâne în arest preventiv”, a declarat, pentru România TV, Veronel Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×