Elena Udrea își va vedea copilul în penitenciar într-un modul special, de două ori pe zi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 00:00
Elena Udrea își va vedea copilul în penitenciar într-un modul special, de două ori pe zi GALERIE FOTO
Elena Udrea își poate vedea fiica în închisoare de două ori pe zi

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, are ocazia s-și vadă fetița de două ori pe zi, dar în vizite foarte scurte, potrivit Ministeruluil Justiției și Păcii din Costa rica. Fosta blondă a politicii are pare de un modul special dat fiind faptul că fetița sa este foarte mică și că legea din Costa Rica impune ca mama să nu fie despărțită de copil.

Proaspetei deținute „i s-a transmis că în penitenciar există un modul maternal pentru îngrijirea copiilor, în cazul în care este interesată de acest lucru pentru copilul ei. Directorul penitenciarului aşteaptă răspunsul ei”, a declarat Ministrul Justiției si Păcii din țara în care a fost reținută.

Cum își va vedea Elena Udrea copilul în penitenciar?

Fostul ministru va avea parte de un modul special în închisoare. Elena Udrea a fost arestată chiar de pe străzile din San Jose, Costa Rica, împreună cu Alina Bica, șefa DIICOT.  Cele două femei sunt deocamdată în arest preventiv pentru 60 de zile, perioadă în care se vor face demersurile pentru extrădarea acestora în România. Cu doar două săptămâni în urmă, Elena Udrea, a dat naștere primului său copil.

Elena Udrea, Adrian Alexandrov, și fiica acestora
Elena Udrea, Adrian Alexandrov, și fiica acestora

Blonda a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care o va chema Eva Maria. În acest moment micuța este în grija tatălui său, Adrian Alexandrov. iar mama ei o va vedea de două ori pe zi. „Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică în cazul tuturor deţinutelor care solicită”, a precizat instiruția din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului și șefa DIICOT au fost arestate în urmă cu o săptămână.

La momentul reținerii sale, Elena Udrea se afla pe străzile din Costa Rica, plimbând-o pe micuța sa, abia născută.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×