Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie! A „uitat” să meargă la examene!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
08/02/2018, 13:10
Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie! A „uitat” să meargă la examene!

Veştile rele curg pentru Elena Udrea! Fosta consilieră de la Cotroceni a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, unde se înscrisese în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială. Motivul a fost unul foarte serios: nu s-a prezentat la niciun examen.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială toţi ceilalţi 16 foşti colegi ai Elenei Udrea continuă studiile.

Elena Udrea, exmatriculată de la facultatea de Teologie Ortodoxă!

„D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”, a spus Stanciu.

Elena Udrea a participat în 7 octombrie 2016 la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, dezvăluind că a avut emoţii şi că s-a simţit ca în anii de facultate, ca o studentă oarecare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×