Elena Udrea, colaborare cu FBI? Știrea care ar da fiori unor persoane importante din România

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/10/2018, 10:42
Elena Udrea, colaborare cu FBI? Știrea care ar da fiori unor persoane importante din România GALERIE FOTO
Elena Udrea, mărturii pentru FBI?

Arestarea Elenei Udrea continuă să aducă noutăți pe zi ce trece, cu atât mai controversat este faptul că fostul ministru și șefa Diicot, Alina Bica, negociază o colaborare cu FBI. Cele două femei așteaptă momentan să fie primite începând cu săptămâna viitoare de un judecător din Costa Rica.

Luni, 15 octombrie, s-a speculat în România ipoteza unei negocieri dintre Elena Udrea și Alina Bica și FBI pentru a scăpa de problemele cu extrădarea. Din păcate, dacă acestea vor coopera, iar lucrurile nu vor rămâne doar la stadiul de speculații, nume mari din politică vo avea de suferit.

Elena Udrea, colaborare cu FBI?

De când Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate de pe stăzile din San Jose, Costa Rica, spaeculațiile, scenariile și controversele sunt departe de a se sfârși în România. „Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu.

Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a declarat jurnalistul Stelian Negrea pentru Realitaea TV. Numele în topul celor ce vor suferi în cazul în care Elena Udrea va dezvălui informații pe FBI sunt: Traian Băsescu, George Maior și Florian Coldea. „Atât Udrea, cât şi Alina Bica pot pune la dispoziţia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanţă şi pot transforma nişte bănuieli în probe juridice”, a mai mărturisit jurnalistul.

Arest Elena Udrea și Alina Bica

Fostul ministru și șefa DIICOT au fost urmărite internațional, apoi au fost arestat pentru corupție. Procedările de extrădare au fost declanșate. Alina Bica a fost condamnată definitiv, anul acesta, la 4 ani de închisoare, într-unul din cele trei dosare deschise de DNA. Șefa DIICOT și Elena Udrea au obținut statutul provizoriu de aziliat în Costa Rica. „Evident că este o victorie a statului paralel despre care a făcut vorbire doamna Dăncilă la Bruxelles. Statul paralel, adică Laura Corduţa Kovesi, Florian Coldea şi George Maior, au în subordine, cum bine se ştie, INTERPOL-ul.

Au de asemenea în subordine şi autorităţile din Costa Rica, din Islanda şi din întreaga lume. Acestea sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Liviu Dragnea, domnul Călin Popescu Tăriceanu. Sunt cunoscute. Deci, e clar! Doamna Udrea şi doamna Bica au fost săltate, înţeleg de pe stradă, de mâna lungă a statului paralel. Vreau să observ şi faptul că doamna Udrea este ridicată tocmai când îşi făcuse o familie tradiţională. Că şi-a compus acolo o familie cu copil şi, cu o sălbăticie, aceste organe de acolo, conduse de statul paralel din România, au tupeul să o aresteze, că înţeleg că e arestată”, a declarat ironic Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×