GALERIE FOTO / Pictorialul INTERZIS al Elenei Udrea! Ieri poza SUPER SEXY, mîine riscă ARESTUL!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/02/2015, 17:20
GALERIE FOTO / Pictorialul INTERZIS al Elenei Udrea! Ieri poza SUPER SEXY, mîine riscă ARESTUL! GALERIE FOTO

Elena Udrea a realizat un pictorial super sexy în vremurile în care nu-şi făcea nicio grijă că poate fi ARESTATĂ! Lucru care este foarte posibil să se întîmple luni, cînd în Parlament se vor vota cele 3 cereri DNA, de  arestare a Elenei Udrea în dosarele Microsoft şi „Gala Bute”.

AZI E MARE SARBATOARE!!! STII CE SFANT SE SERBEAZA??? SUTE DE MII DE ROMANI SARBATORESC!!! SPUNE-LE LA MULTI ANI PRIETENILOR CARE II POARTA NUMELE!!!

CLICK SUS PE POZE – GALERIE FOTO CU POZELE INCENDIARE CU ELENA UDREA, MAI SEXY CA NICIODATĂ, ÎNTR-UN PICTORIAL PENTRU REVISTA THE ONE!!!

DURERE SI BLESTEME!!! AZI SE IMPLINESC 6 ANI DE LA UCIDEREA UNUI MARE SPORTIV!!! MARTURII DIN INFERN!!! „II DISTRUG!!!”

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă Elena Udrea, şi a ministrului Justiţiei pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării fostului ministru al Turismului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!!!

Elena Udrea este acuzată de DNA de trafic de influenţă – în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, dar şi în legătură cu derularea contractului e-România -, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere.

Potrivit DNA, în referatul transmis Camerei Deputaţilor, întocmit de procurori, se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

ARESTARI SOC DE ULTIMA ORA IN DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX!!! CRUDUTA E IN LACRIMI!!!

„În cursul anului 2010, o persoană din cercul relaţional al lui Cocoş Dorin a preluat creanţa aferentă creditului de 3,26 milioane de euro contractat de Udrea Elena – Gabriela la o bancă.

Din cercetările efectuate rezultă că preluarea creditului a reprezentat doar o modalitate de ascundere a circuitului financiar şi a beneficiarului real al bunurilor, respectiv a investiţiei ce urma a se realiza pe terenul cumpărat din credit.

Astfel, în perioada aprilie 2013 – iunie 2013, inculpatul Cocoş Dorin, în mod direct precum şi prin intermediul societăţii pe care o controlează – Centrul de Diagnostic Clinic Internaţional SRL, respectiv prin intermediul unor rude sau apropiaţi, a încheiat mai multe „Promisiuni bilaterale de vânzare – cumpărare a unui bun viitor”, având ca obiect suprafeţe construite din proiectul imobiliar pe care promitentul vânzător se presupunea că îl va dezvolta pe terenul achiziţionat din creditul menţionat, teren situat în Bucureşti.

TRAGEDIE !!! UN MARE OM A FACUT INFARCT IN TIMPUL ZBORULUI SI A MURIT IN AVION!!! TOATA TARA IL PLANGE!!!

În total, în baza Promisiunilor de vânzare – cumpărare, inculpatul Cocoş Dorin urma să asigure circa 2.100.000 euro din creditul preluat de persoana din cercul său relaţional. S-a stabilit, de asemenea că, în baza unui act adiţional din 28.06.2013, promitentul cumpărător, rudă a lui Dorin Cocoş, a achitat în contul creditului suma de 100.000 de euro, după ce anterior mai achitase încă 100.000 de euro.

Împrejurările menţionate arată că preluarea creditului şi încheierea promisiunilor de vânzare – cumpărare ar fi reprezentat doar o modalitate de disimulare a beneficiarului real al investiţiei şi a provenienţei sumelor de bani din care se efectuau plăţile aferente creditului, respectiv sumele primite cu titlu de folos necuvenit ca urmare a infracţiunilor de corupţie săvârşite.

A VENIT VISCOLUL!!! SITUATIA DRUMURILOR INCHISE DIN TOATA ROMANIA!!! E PRAPAD PESTE TOT!!!

Aşadar, din probele administrate în cauză rezultă că inculpatul Cocoş Dorin ar fi pretins şi primit, de la două persoane, suma de 9.000.000 de euro pentru ca, prin intermediul ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului de la acea vreme Udrea Elena Gabriela, membru al Guvernului, şi vicepreşedinte al unui partid politic, să asigure firmelor susţinute de una dintre cele două persoane, încheierea şi derularea contractului de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Inculpatul Cocoş Dorin a pretins şi primit suma de 9.000.000 euro şi a disimulat provenienţa şi beneficiarul real al acesteia în baza înţelegerii cu Udrea Elena Gabriela.

Această înţelegere rezultă în mod explicit din modul de dobândire al bunurilor, din novarea creditului, din modul de partajare al acestora, precum şi din probatoriul testimonial.

În anul 2010, Cocoş Dorin, în baza înţelegerii cu Udrea Elena Gabriela ar fi pretins de la un om de afaceri, administrator al unei societăţi cu obiect de activitate IT, suma de circa 3 milioane euro, pentru a debloca plăţile aferente contractului e-România.

În anul 2013, pe fondul cercetărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu derularea contractului de licenţiere Microsoft şi a măsurilor asigurătorii dispuse faţă de un om de afaceri vizat de anchetă, Udrea Elena Gabriela ar fi pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiţie. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani ar fi avut loc în mai multe tranşe în perioada iulie 2013 – februarie 2014.
Ulterior instituirii măsurii controlului judiciar la data de 29 ianuarie 2015 (în legătură cu infracţiunile de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere), în luările de poziţie publice în mass-media, Udrea Elena Gabriela a făcut afirmaţii cu privire la acuzaţiile ce i-au fost aduse, afirmaţii ce vizează fondul cauzei şi care sunt în măsură să influenţeze declaraţiile inculpatului Cocoş Dorin şi ale unui martor, toate acestea în condiţiile în care aceasta nu a dat declaraţii în dosarul penal.

Faptul că numita UDREA ELENA GABRIELA a încălcat una dintre obligaţiile impuse ca urmare a dispunerii măsurii controlului judiciar, şi anume „să nu se apropie de ceilalţi inculpaţi, alţi participanţi la comiterea infracţiunii, martorii din dosar şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale”, denotă că se impune o măsură preventivă privativă de libertate.

Prezentele cereri intră sub incidenţa prevederilor Codului de Procedură Penală şi ale Constituţiei României, prin urmare, persoana faţă de care s-a solicitat sesizarea pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale, respectiv încuviinţarea arestării preventive, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×