Asta e CELULA din arest unde a PETRECUT noaptea Elena Udrea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/02/2015, 09:02
Asta e CELULA din arest unde a PETRECUT noaptea Elena Udrea GALERIE FOTO

Invitat la WOWbiz, jurnalistul Madalin Pribu a dezvaluit in ce conditii va dormi Elena Udrea noaptea aceasta in arest. Fiecare celula de maximum 12 mp, are wc propriu, separat de restul camerei printr-o perdeluta. La incarcerare, femeile primesc lejerie curata de pat, patura si produse de igiena personala.

„Elena Udrea a avut catuse cand a fost scoasa din DNA. Asa e procedura. Asta e protocolul. Nu are cum sa se incalce protocolul”, a spus jurnalistul Madalin Pribu.

Ea acum va fi dusa in arestul capitalei. Este o celula de 6 paturi, nu sunt ocupate toate. O jumatate de ora te scot afara si de plimba in cerc. Udrea va dormi in o camera de genul asta. Acolo in stanga e toaleta, e o hazna turceasca. Daca va fi arestata preventiv, tot aici va sta. Sunt unii care au stat 4 ani in arest. In penitenciare, exista sali de fitness, dar in arest nu exista asa ceva. Exista o curte de 16 mp, cu grilaj si se plimba o jumatate de ora pe zi. Apoi, detinutii se intorc in celula si au voie sa citeasca, sa joace carti. Exista un scaunel, care foloseste drept masa sau birou. Pot sa scrie. Sa zicem ca nu pot fuma in celula. Exista aerisire, sunt niste fereste care dau in subsol. Le lasa si usa deschisa. Iarna, cu caldura stau mai prost. Fiind multi in camera, se incalzesc. Schimbarea este enorma. E o cadere in infern. Elena Udrea va trebui sa se obisnuiasca. Astea sunt conditiile. Maria Vlas a stat si ea acolo”, a spus acesta. (VEZI  GALERIE FOTO)

Madalin Pribu a vorbit si despre conditiile din penitenciarul unde ar putea fi dusa Elena Udrea daca va fi condamnata definitiv.

„Elena va avea voie sa faca sex daca are un concubin. Prezervativele sunt din partea casei, la fel si sucul. Are dreptul ca orice detinut la trei ore de amor, asta daca demostreaza ca ii trimite scrisorori, o viziteaza. Poti sa depui cerere la penintenciar. Daca se casatoreste, poate sa stea si doua zile cu cel cu care se va casatori”, a spus Pribu.

SURSA: WOWBIZ.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×