Elena Lasconi de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Celebra prezentatoare vrea să fie primar

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/11/2019, 18:02
Elena Lasconi de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Celebra prezentatoare vrea să fie primar
Elena Lasconi își dorește să candideze la alegerile locale de anul viitor.

Celebra prezentatoare Elena Lasconi a anunțat că intenționează să candideze la viitoarele alegeri locale pentru primăria orașului Câmpulung Muscel. Vedeta Pro Tv are o casă în acest oraș de 14 ani.

Celebra prezentatoare merge mai departe cu afirmațiile și descrie o întâmplare de care a avut parte în momentul în care a cerut ajutorul actualului primar din orașul în care are o locuință de 14 ani.

„Și o să vă dau un exemplu concret: ce pretenții să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audiențe, cu aroganța unui vechil. Un stăpân de sclavi.

Și nu spun asta pentru că așa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audiență eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea rețeaua de apă potabilă – și l-am auzit cu urechile mele”, a mai scris Elena Lasconi.

„Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi? Analizez toate opțiunile!”, a mai spus Lasconi pe rețeaua de socializare.

Aceasta a postat ulterior un alt mesaj, prin care le transmitea fanilor faptul că informația este una cât se poate de adevărată.

„Da, e adevărat. Refuz să mai stau pe canapea în fața televizorului și să mă plâng de ceea ce văd.

Refuz să ajung in situația în care să mi se pară normal că nu există asfalt, canalizare, gaz, apă, că sunt gunoaie pe străzi și că furtul pe față, corupția fac parte din peisaj. Contăm mai puțin decât un CNP pentru mulți dintre cei care ne conduc. Voi cum vă simțiți?

Indiferent de câte ori o să ies în stradă să protestez am credința că putem schimba lucrurile doar dacă ne implicăm concret. Vă aștept alături de mine! Hai să facem echipă! Loooveee!!!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×