Elena Cârstea se teme pentru fetele ei, aflate în prima linie în lupta cu coronavirusul: „Nu mai luați în glumă nimic”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 15:50
Elena Cârstea se teme pentru fetele ei, aflate în prima linie în lupta cu coronavirusul: „Nu mai luați în glumă nimic”
Elena Cârstea se teme pentru fetele ei. Sursa foto: libertatea.ro

Elena Cârstea a postat un mesaj de deșteptare pentru toți cei care încă mai fac glume pe seama coronavirusului. Cântăreața este îngrijorată pentru fetele ei, care se află în prima linie în luptă cu flagelul care a pus stăpânire pe toată planeta.

Elena Cârstea, mesaj pentru români

Fata cea mică, Adriana, se află în Coreea de Sud, iar cea mare, Sanda, face parte din Garda Națională a Statelor Unite ale Americii.

Artista a scris pe o rețea de socializare că are foarte mari emoții pentru amândouă și le-a dat un sfat românilor din țară: să trateze cât se poate de serios tot ce se întâmplă.

„Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca”, este mesajul postat de Elena Cârstea.

Fata cea mare, Sanda, chemată des să gestioneze situațiile de urgență din SUA

„Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a completat vedeta.

Nu este prima oară când, cel puțin Sanda, fata cea mare este chemată de autoritățile americane pentru a ajuta la gestionarea unei stări de urgență.

Sanda este chemată aproape de fiecare dată când coasta de Est a Americii este lovită de un uragan, însă  dacă în lupta cu uraganul e oarecum mai ușor, pentru că îl vezi, cu virusul lucrurile se complică, expunerea fiind maximă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×