Elena Băsescu este însărcinată! Tatăl copilului este mai mic decât ea cu 12 ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/02/2018, 12:48
Elena Băsescu este însărcinată! Tatăl copilului este mai mic decât ea cu 12 ani!

Elena Băsescu este însărcinată! Fiica preşedintelui Traian Băsescu a confirmat pe o reţea de socialiyare că aşteaptă un copil. Acesta ar urma să vină pe lume peste trei luni. 

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată.
În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.
Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Elena Băsescu este însărcinată! Tatăl copilului, mai tânăr cu 12 ani!

Şi Traian Băsescu a declarat că va fi bunic pentru a 4-a oară! „Cred că fiica mea s-a lecuit de nunţi, deci nu ştiu dacă va mai urma o nuntă. Eu sunt foarte bucuros şi aş dori să mai îmi vină alţi 2-3 nepoţi”, a declarat Traian Băsescu.  

Elena Băsescu este însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani! EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×