El a fost lovit de tren, ea a fost atacată de urs. Povestea românilor care au trecut în viaţă peste toate obstacolele

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/04/2016, 21:04
El a fost lovit de tren, ea a fost atacată de urs. Povestea românilor care au trecut în viaţă peste toate obstacolele

Viata i-a lovit din greu, insa doi romani au continuat sa faca sport chiar daca au ramas fara picioare. Mihaela Lulea si Iulian Serban vor sa ia medalii la Jocurile Paralimpice.

„Am muncit 5 ani ca sa ajung la Olimpiada asta. Este un vis implinit , mi-am dorit foarte mult participarea la olimpiada si am ajuns”, spune Mihaela Lulea.

„Prima medalie dupa accident, am iesit campion european. E de nedescris, sa fii pe podium, sa cante imnul… e o senzatie.. nu pot sa o descriu. Visul meu acolo este sa ies campion olimpic”, spune Iulian Serban. Sunt optimisti si ii incurajeaza pe toti din jurul lor, insa au povesti de viata cutremuratoare. Iulian si-a pierdut piciorul dupa un accident de tren. A ajuns la spital in coma. Doctorii nu ii dadeau prea multe sanse.

„Eram in gara la Busteni. Nu mi aduc aminte mai nimic. Viata merge mai… mai departe. s-a intamplat si gata M-a facut mult mai puternic. Chiar cred ca se vede, chiar am vazut moartea cu ochii. Doctorii in spital mi-au spus ca am supravietuit pentru ca am facut sport toata viata si organismul eram mult mai tare. Dupa accident… vreo 2 ani a fost recuperare, vreo 6 luni am stat in spital”, isi aminteste Iulian.
Pana sa-si piarda piciorul, Iulian facuse tot kaiac. A iesit campion national. Dupa, a fost chemat sa concureze la paralimpici.
N-am stat pe ganduri, am acceptat din prima. Dupa ce am ramas fara picior ma gandeam. Ce o sa fac. Cu ce o sa ma ocup. ma gandeam ca o sa fie foarte greu, unde o sa ma angajez. Am spus ca stau aici numai daca am rezultate, daca nu am, merg acasa”, mai spune Iulian.

Mihaela e campioana europeana la paralimpici. Facuse tenis de masa inainte de drama vietii ei. Un urs i-a mancat un picior la Gradina Zoologica.

Sursa: PRO TV

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×