Cu el şi-a pierdut inocenţa Daniela Crudu! N-o să-ţi vină să crezi cine e bărbatul! E celebru, sigur îl ştii

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/05/2017, 23:00
Cu el şi-a pierdut inocenţa Daniela Crudu! N-o să-ţi vină să crezi cine e bărbatul! E celebru, sigur îl ştii GALERIE FOTO

17Daniela Crudu este asistenta lui Dan Capatos şi una dintre cele mai cunoscute personaje feminine din showbiz-ul autohton.

Noi amănunte ies la iveală din trecutul asistentei „păcătoase”. Daniela şi-a început viaţa sexuală la vîrsta de doar 16 ani, cu un bărbat mai mare cu 10 ani decît ea. Cruduţa şi primul ei iubit au avut apoi o relaţie care s-a consumat în 3 ani. „Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, mărturiseşte Daniela.

Pe lîngă accesele de gelozie ale celui poreclit „Mucifer”, se pare că despărţirea lor a fost cauzată şi de faptul că afaceristul voia să se căsătorească, iar Daniela încă dorea să aibă libertate.

Bogdan Defta este numele primului iubit al Cruduţei, un om de afaceri care a în trecut a avut probleme, fiind executat silit în urmă cu doi ani, din cauza unui împrumut la bancă pe care n-a mai putut să-l achite din cauza crizei. Acum, vîrsta se citeşte pe chipul fostului iubit al Danielei, probabil şi grijile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×