„M-am prăbuşit când i-am văzut împreună!” Flavia s-a cuplat cu o vedetă de la PRO TV

Iuliana Spirache   
în Monden
22/05/2017, 23:25
„M-am prăbuşit când i-am văzut împreună!”  Flavia s-a cuplat cu o vedetă de la PRO TV GALERIE FOTO

Deşi s-a zvonit că Flavia Mihăşan, vecina de la „Răzvan şi Dani”, se iubeşte cu colegul ei de emisiune, Dani Oţil, povestea este cu totul alta.

Frumoasa blondină se iubeşte de mai bine de trei ani cu actorul Alexandru Ion, din serialul de comedie „Atletico Textila”. Cei doi s-au mutat împreună şi au planuri mari de viitor.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FLAVIA ŞI IUBITUL EI!

Alex Ion a mai apărut în seriale precum „Nimeni nu-i perfect”,  „Narcisa: iubiri amăgitoare” şi, mai nou, în „Atletico Textila”, de la Pro Tv.

„Prima dată cred că ne-am văzut la «Neatza», eram invitat în platou. Urma să prezint o emisiune la respectivul post de televiziune. Mi se întâmplă extrem de rar, spre niciodată, să observ picioarele la o femeie. Sunt alte lucruri pe care le observ. Eh, dar la ea asta am observat. M-am prăbuşit, m-am adunat cu făraşul”, spune Alex Ion.

„După emisiunea aceea ne-am văzut la lansarea de grilă. Şi acolo, tu m-ai abordat. Sau eu pe tine? Nu mai ţin minte”, povesteşte Flavia. “Ea a rugat pe cineva să vină la mine şi să ne facă cunoştinţă! A doua zi am plecat la Budapesta cu un spectacol, am vorbit mult la telefon şi când m-am întors ne-am şi văzut, iar de acolo e istorie. Dar mi-a plăcut că ea a făcut primul pas”, a mai povestit Alex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×