Ei sunt gemenii care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Poveste impresionantă a celor doi copii

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 17:50
Ei sunt gemenii care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Poveste impresionantă a celor doi copii GALERIE FOTO
Cei doi copii sunt născuți în ani și decenii diferite. Sursa foto - hepta.ro

Ei sunt gemenii care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Culmea, deși între ei există o diferență de numai 30 de minute, o pereche de gemeni care au venit pe lume în urmă cu câteva zile au intrat pur și simplu în istorie.

Ei sunt gemenii care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite

Aceștia au date de naştere diferite şi, mai mult, sunt născuţi în decenii diferite. Au fost surpriza finalului, dar și începutului de an pentru mama lor. Dawn Gillam, o tânără, din Pendleton, Indiana, a avut parte de un super cadou în noaptea de Revelion.

Aceasta a născut pe unul dintre fii săi înainte ca ceasul să arate ora 12.oo. La o jumătate de oră distanță, l-a născut şi al doilea copil, unul care însă avea să fie trecut în acte într-un alt an și chiar deceniu față de fratele lui geamăn.

Poveste impresionantă a celor doi copii

În mod normal, gemenii, Joslyn şi Jaxon Tello, erau programați să se nască în februarie. Toate bune și frumoase doar că Gilliam a ajuns la spital de urgență cu aproape două luni înainte.

Aceasta era îngrijorată de faptul că nu mai simţea nicio mişcare a feţilor. Doctorii i-au făcut un control și au luat decizia să nu mai șatepte nici măcar o clipă și să-i provoace acesteia nașterea.

Joslyn s-a născut la ora 23:37, în ajunul Anului Nou, iar la exact 30 de minute mai târziu s-a născut şi fratele său, Jaxon, moment în care Indiana se afla deja în 2020 şi în noul deceniu.

Astfel, cei doi gemeni au date de naştere diferite, ani de naştere diferiţi şi decenii diferite în care s-au născut.

„Parcă e un vis, încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Am venit la spital panicată. Pur și simplu micuții mei nu mai mișcau. am simțtit că ceva nu este în regulă cu ei, deși toți îmi spuneau să stau calmă.

Doctorii m-au băgat direct în operație. Abia la două zile distanță m-am trezit cu echipele de televiziune în rezervă. Toți ziariștii voiau să știe povestea copiilor mei”, a spus și mama gemenilor

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×