Ei nu au văzut că sala plânge la Românii au Talent, au simțit asta: grupul de nevăzători

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 22:39
Ei nu au văzut că sala plânge la Românii au Talent, au simțit asta: grupul de nevăzători GALERIE FOTO
Un grup de nevăzători a lăsat sala în lacrimi 1 Românii au Talen a venit cu un nou moment de senzație!

Românii au Talent a primit cu brațele deschise grupul de nevăzători care a lăsat cu gurile căscate pe toată lumea! Emoția a ajuns dincolo de micile ecrane, direct în inimi. Copii n-au văzut bucuria și ochii în lacrimi ai spectatorilor, dar au simțit cele mai frumoase emoții din partea lor și bineînțeles aplauzele meritate pe deplin.

Jurații au fost profund emoționați la vederea lor, încă de la primul pas pe scenă. Smiley și Pavel Bartoș au simțit pe pielea lor despre ceea ce numea Andra „pielea de găină”. Toți cei prezenți în culise și nu numai au simțit povestea lor de viață de la primele note, prin glasurile curate și expresive.

Grupul de nevăzători de la Românii au Talent au lăsat sala în lacrimi!

Un grup de copii nevăzători au lăsat sala de la Românii au Talent în lacrimi! Toți fac parte dintr-o școală specială pentru copii cu probleme de vedere și se bucură de activitatea care i-a unit, muzica.  ”Noi am fost norocoși în seara asta!’ Ați fost extraordinari! Se vede că ați făcut din suflet tot și ne-ați transmis nouă”, a declarat Pavel Bartoș , în timpul în care copiii au ajuns în culise.

Grupul de nevăzători a lăsat sala în lacrimi la Riomânii au Talent!
Grupul de nevăzători a lăsat sala în lacrimi la Riomânii au Talent!

Dumnezeu dă har celor smeriți…și blânzi…și oropsoți…tot El e Cel Ce poate vindeca,sau ridica sau zdrobi…sau mântui.Minunată voce,un dar divin! Doamne… nu se poste descrie în cuvinte așa minune de fată! dDumnezeu să aibă grijă de ea”, au fost cteva din comentariile celor ce i-au vzut apariția în cadrul emisiunii La Măruță.

Jurattul nou, Mihai Petre, abia aștepta momente aât de emoționante precum acesta. „Chiar și pentru o mine va fi o surpriză, pentru că nu știu în ce ordine se montează momentele. Știu sigur că va fi conținut foarte bun, dar nu știu cum l-a aranjat ”magicianul” Batista (n.r producătorul emisiunii), acolo, să iasă suprem. Dar vă zic după prima ediție, da? Am emoții și abia aștept și eu să văd emisiunea și ce momente au intrat. Ne vedem vineri, de la 20.30!”, a declarat înainte de începerea emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×