Eclipsa solară pe 21 August. Cum va fi afectată fiecare zodie din horoscop

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/06/2019, 21:41
Eclipsa solară pe 21 August. Cum va fi afectată fiecare zodie din horoscop
Eclipsa solară de pe 21 august ne va schimba viețile. Sursa foto: pixabay.com

O eclipsă de Soare se va produce pe 21 august 2019, adică în mai puțin de două luni, iar fenomenul astrologic va marca multe zodii. Este o nouă etapă pentru mulți nativi, căci eclipsele vin să aducă schimbări uriașe mai ales din punctul de vedere al paradigmelor sociale. Urmează o etapă extrem de interesantă, așadar!

Eclipsa solară din 21 august și efectele ei asupra zodiilor

Zodiile de foc: Leii vor fi ceva mai agitați din 21 august încolo pentru că vor primi tot felul de vești confuze pe care trebuie să le analizeze cu măsură. Se vor arunca de multe ori în fața faptului împlinit, dar asta îi va ajuta, pe de altă parte, să scurteze anumite drumuri spre rezolvarea unor probleme.

Cât despre Săgetători și Berbeci, aceștia vor avea parte din 21 august de multe surprize plăcute din punct de vedere amoros. Iese la iveală latura lor pasională și reușesc să îi cucerească pe toți cei din jurul lor. Au un sport neașteptat la agățat spre sfârșitul verii.

Fecioarele vor deveni mai vehemente după eclipsa din 21 august. Sursa foto: pixabay.com

Racii și Scorpionii, afectați negativ de Eclipsa solară

Zodiile de aer: Gemenii devin mai temperamentali și riscă să rupă niște prietenii de-o viață. Au nevoie de mai multe metode de relaxare și ar fi bine să se gândească serios la ele din timp. Vărsătorii se vor preocupa în special de zona financiară, căci se anunță niște pierderi masive de bani. Balanțele au un sfârșit de august benefic din punct de vedere sentimental. Eclipsa solară le aduce marea iubire.

Zodiile de apă: Racii continuă să se agite prea mult pentru lucruri mărunte. Sensibilitatea lor va atinge cote alarmante. Scorpionii vor fi și ei extrem de impacientați de felul în care vor evolua anumite relații personale. Doar Peștii sunt avantajați pozitiv de eclipsa de Soare din 21 august, căci le merge ca pe roate.

Zodiile de pământ: Taurii sunt puși în fața unor situații complicate din punct de vedere emoțional. Unele lucruri se vor schimba cu o viteză nedorită în viața lor. Fecioarele își vor schimba comportamentul radical și vor deveni mult mai vehemente și mai implicate în acțiuni civice. Capricornii dau lovitura în afaceri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×