Echinocţiul de toamnă 2017. Însemnătatea lui pentru fiecare zodie

Sorin Dumitrescu    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
23/09/2017, 00:06
Echinocţiul de toamnă 2017. Însemnătatea lui pentru fiecare zodie

Vineri, 22 septembrie, se produce un important eveniment astrologic. Are loc echinocţiul de toamnă 2017. Este momentul în care ziua este egală cu noaptea. Momentul va avea loc la ora 23,01 şi marchează începutul toamnei în emisfera nordică şi a primăverii în emisfera sudică.

Echinocţiul de toamnă are loc când Soarele traversează ecuatorul din emisfera nordică în cea sudică, iar datele în care evenimentul se produce variază de la an, între 21-24 septembrie, cele mai frecvente date fiind 22 sau 23.Începând de la această dată, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopţilor să crească, până la data de 21 decembrie, când va avea loc momentul solstiţiului de iarnă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dincolo de importanţa sa astronomică, Echinocţiul de toamnă 2017 vine şi cu un impact astrologic. Conform astrologului Oana Hanganu, pe 23 septembrie are loc Echinocţiul de Toamnă, când Soarele intră în zodia Balanţă. Până în 10 octombrie, în zodia Balanţă se va mai afla şi Jupiter, supranumit “Marele Benefic”.Cu Soarele şi planeta Jupiter în Balanţă, relaţiile de iubire şi colaborările profesionale sunt favorizate de astre.

Iată ce se întâmplă pentru fiecare zodie în parte

Atenţia Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viaţă. Cei singuri, îşi vor dori mai mult ca oricând o relaţie pe termen lung.

Viaţa profesională a Taurilor primeşte, din plin, ajutorul astrelor.

Dragostea, partenerul de viaţă şi copiii vor acapara atenţia, energia şi timpul nativilor Gemeni. Mulţi dintre ei îşi vor dori încă un copil sau se vor hotărî să se căsătorească după ce vor primi veşti legate de o sarcină neplanificată.

Soarele va intra în zodia Balanţă, unde se află Marele Benefic Jupiter, iar afacerile de familie sau afacerile imobiliare ale Racilor vor înregistra profit considerabil. Prezenţa Soarelui şi a planetei Jupiter în Balanţă poate însemna, pentru Raci, şi mutarea într-o casă mai mare sau mărirea familiei.

Soarele va intra în zodia Balanţei, alături de Jupiter, aducându-le nativilor Leu numeroase invitaţii la diferite evenimente, posibil şi în străinătate. Multe dintre acestea vor avea caracter profesional şi îi vor ajuta pe Lei să se perfecţioneze în domeniul lor de activitate.

Pentru Fecioare, se anunţă noroc în plan financiar, soluţii şi câştiguri neaşteptate.

Soarele în zodia lor le dă Balanţelor energie, curaj şi ambiţie, dar planetele aflate în zodia Fecioară le cer să îşi pregătească, temeinic, proiectele personale.

Pentru Scorpioni, acest moment înseamnă protecţie din partea unor oameni importanţi sau soluţii miraculoase la diferite probleme.

Pentru nativii Săgetător, o perioadă plină de succes şi de noroc. Statutul lor în companie şi reputaţia lor în cercul profesional nu vor avea decât de câştigat de pe urma acestei combinaţii astrale.

Soarele va intra în zodia Balanţă, unde se află şi Jupiter, Marele Benefic şi le va aduce Capricornilor noi oportunităţi în carieră.

Pentru Vărsători, asta înseamnă începutul unei perioade în care marele noroc vine din străinătate sau în urma unor programe de studii şi perfecţionare, la care nativii trebuie să să se înscrie.

Pasiunea se intensifică în relaţia de cuplu actuală a nativilor Peşti, iar în cazul multora dintre ei, poate însemna şi o sarcină sau naşterea unui copil. Pentru Peştii singuri, prezenţa Soarelui şi a planetei Jupiter în zodia Balanţei poate însemna chef de aventuri şi succes în amor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×