GALERIE FOTO WOW! MOLDOVEANCA asta este considerată CEA MAI SEXI JUDECĂTOARE din lume! Ce poze şi-a pus pe facebook: „Arăţi ca o…”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/11/2015, 11:30
GALERIE FOTO WOW! MOLDOVEANCA asta este considerată CEA MAI SEXI JUDECĂTOARE din lume! Ce poze şi-a pus pe facebook: „Arăţi ca o…” GALERIE FOTO

Fotografiile sexy cu frumoasa judecătoare din Moldova au făcut înconjurul planetei şi i-au adus titlul de cea mai sexy judecătoare din lume. Svetlana Tizu, numită prin decret prezidenţial la şefia Judecătoriei Centru Chişinău, e cel mai frumos vis al puşcăriaşilor când îşi ascultă sentinţa.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Svetlana Tizu poate oricând să renunţe la roba de magistrat şi să se apuce de prezentări de modă, susţin jurnaliştii de la Daily Mail. După ce a primit titlul de „cea mai sexy judecătoare din lume”, fotografiile de pe pagina personală a judecătoarei, care a fost numită în luna februarie în funcţia din cadrul Judecătoriei Centru Chişinău, au dispărut. Însă mult prea târziu, pentru că tânăra de aproape 30 de ani devenise vedetă la nivel mondial.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu s-a impus luarea de măsuri disciplinare, având în vedere faptul că ipostazele în care magistratul a apărut în fotografii nu au intrat în conflict cu profesia pe care o exercită. Din punct de vedere profesional, Svetlana Tizu a absolvit cursurile Institutului Naţional al Justiţiei cu media 9,40 şi este unul dintre cei mai buni tineri magistraţi din Republica Moldova. Mai mult decât atât, conform presei britanice, Svetlana Tizu este considerată “mână de fier” şi deciziile ei respectate de şefii ei ierarhici. Ea nu este primul magistrat din Republica Moldova care postează pe Internet fotografii de la plajă. Maria Cozma, nepoata preşedintelui Înaltei Curţi de Justiţie, a fost ţinta răutăţilor după ce a apărut la plajă îmbrăcată în bikini.

A renunţat la minister ca să devină Prima Doamnă

Frumoasa Nina Ştanski a demisionat la finele lunii august din funcţia de ministru de externe al Transnistriei. Ea a acceptat cererea în căsătorie venită din partea liderului separatist Evgheni Şevciuk. Conform comunicatului acestuia, Ştanski „ a plecat din funcţie pentru a ocupa un post mai important: cel de soţie a preşedintelui”.

Svetlana Tizu a fost numită în funcţie la 4 februarie 2015, prin decretul preşedintelui Republicii Moldova numărul 1449-VII. Mandatul ei este de cinci ani. La 31 martie 2014 a absolvit Institutul Naţional al Justiţiei cu media generală 9,40. Între 2009 şi 2010 a lucrat ca traducător la Curtea de Apel Bălţi. Din 2012 devine grefier în cadrul aceleiaşi instituţii şi în 2014 e asistent judiciar la Judecătoria Rîşcani, municipiul Chişinău.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×