DINAMO. GALERIE FOTO. Ea îl ţine în „lesă” pe Rotariu! Cu ce blondă sexy se iubeşte atacantul „cîinilor”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
26/09/2016, 16:30
DINAMO. GALERIE FOTO. Ea îl ţine în „lesă” pe Rotariu! Cu ce blondă sexy se iubeşte atacantul „cîinilor” GALERIE FOTO

DINAMO. Dorin Rotariu trece printr-o perioadă foarte bună pe plan fotbalistic, dar şi sentimental. Atacantul „cîinilor” se iubeşte de o bună perioadă cu o superbă blondă.

DINAMO. Floris Ariana Costinea este blonda care a reuşit să-i fure inima lui Dorin Rotariu, unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Ioan Andone. Atacantul a reuşit să înscrie 4 goluri în 10 partide disputate în acest sezon, dar fotbalistul a „bifat” şi pe plan sentimental. Rotariu e îndrăgostit lulea de Floris. Dorin Rotariu, cel despre care s-a spus că este urmărit de mai multe formaţii mari din Europa, printre care Manchester United, Hertha Berlin şi Juventus, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o frumoasă blondă, iar cei doi sînt nedespărţiţi.

DINAMO. Vacanţă la Paris

DINAMO. Dorin şi Floris nu au putut să ţină relaţia secretă şi sînt foarte activi pe site-urile de socializare, acolo unde postează mai multe fotografii sugestive şi mesaje de dragoste. Mai mult, atacantul formaţiei din „Ştefan cel Mare” nu ezită în nici un moment să-şi răsfeţe iubita şi face tot posibilul să o impresioneze pe Floris Ariana. Astfel, blondina a primit mai multe cadouri de la Roti, iar cireaşa de pe tort a fost vacanţa pe care cei doi au petrecut-o la Paris, oraşul luminii şi al îndrăgostiţilor. Nici tînăra nu se lasă mai prejos şi îl urmează pe „briliantul” cîinilor. Vine la toate meciurile pe care le joacă Dorin. Floris a parcurs nu mai puţin de 450 de kilometri pentru a-şi vedea iubitul jucînd cu CFR Cluj, în etapa a 3-a din Liga 1, scor 0-0.

DINAMO. S-a iubit cu fiica lui Stoican

DINAMO. Dorin Rotariu nu este la prima relaţie serioasă pe care o are de cînd evoluează în tricoul formaţiei din „Ştefan cel Mare”. La început a trăit o poveste de dragoste cu o tînără cîntăreaţă. Este vorba despre Denisa Trofin, care s-a lansat în urmă cu un an pe piaţa muzicală din România. Fata îl alinta „al meu” pe dinamovist, iar el spunea că Denisa e „fericirea lui”. Lanţul iubirii s-a rupt foarte repede, iar fiecare şi-a văzut de drumul lui.

DINAMO. Ulterior, Roti s-a concentrat pe fotbal şi a căutat o altă domnişoară în braţele căreia să-şi vindece rănile, în timp ce Denisa se luptă să reuşească pe piaţa muzicală. După despărţirea de Denisa, atacantul lui Dinamo a încercat să o impresioneze şi pe fiica fostului antrenor din „Ştefan cel Mare”, Flavius Stoican, iar cei doi au petrecut mai multe timp împreună. Au decis la un moment dat că nu are rost să continue idila şi au pus punct, dar au păstrat o legătură strînsă de prietenie.

1.750.000 de euro este cota lui Rotariu, conform transfermarkt.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×