Ea este în realitate nevasta lui Brînzoi! În “Las Fierbinţi”, e terorizat de soţie, iar, in viaţa de zi cu zi, actorul…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/10/2016, 16:47
Ea este în realitate nevasta lui Brînzoi! În “Las Fierbinţi”, e terorizat de soţie, iar, in viaţa de zi cu zi, actorul… GALERIE FOTO

Toata lumea il stie pe Branzoi din „Las Fierbinti”, datorita personajului extrem de amuzat pe care il interpreteaza. Putini sunt insa cei care stiu cum arata sotia actorului Ionut Ciocia. Cei doi au impreuna doua fetite.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

In realitate, in afara rolului jucat in cel mai tare serial de comedie de dupa Revolutie, Ionut Ciocia este un artist cu o carte de vizita  bogata, dar si un familist convins.

Este casatorit si are fetite gemene. Putini sunt insa cei care o stiu pe sotia actorului si asta pentru ca prefera sa stea departe de camerele de filmat, concentrandu-se mai mult pe viata de familie.

„Branzoi” joaca la Teatrul Ion Creanga si a studiat Actorie la Universitatea Naţională de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti. S-a remarcat la inceputul carierei sale in grupul „Voua”, dar are la activ si cateva filme romanesti precum „Schimb valutar” (2008), Le Lapin Assasin si Live, ambele in 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×