Ea e noua Mihaela Rădulescu! Cum arată iubita lui Dani Oţil

Iuliana Spirache   
în Hotnews
07/06/2015, 09:21
Ea e noua Mihaela Rădulescu! Cum arată iubita lui Dani Oţil GALERIE FOTO

Prezentatorul de televiziune incearca sa-si refaca viata dupa separarea de diva de la Monaco, impreuna cu care a format un cuplu timp de sase ani.

Dani Otil a trait o poveste de dragoste cu Mihaela Radulescu timp de sase ani.

Relatia lor nu a avut un final fericit, cei doi despartindu-se anul trecut.

Daca diva de la Monaco si-a gasit imediat un nou iubit in persoana parasutistului austriac Felix Baumgartner, Dani Otil nu are, cel putin deocamdata, o iubita oficiala.

El inca o cauta pe cea care sa-i ia locul Mihaelei Radulescu si se pare ca a gasit-o. Paparazzii Cancan l-au surprins pe Dani Otil in compania unei tinere apetisante,alaturi de care s-a distrat pe cinste in oras.

Este vorba despre o tanara satena, bine facuta si extrem de atragatoare, care a fost toata numai un zambet in compania prezentatorului.

Cei doi, impreuna cu un alt cuplu, au fost sa ia cina la un restaurant cu specific pescaresc nou deschis in Piata Dorobanti. Dupa ce au mancat la localul respectiv, Dani Otil si tanara sexy care il insotea, impreuna cu prietenii lor, au pornit pe jos spre starada Radu Beller, unde s-au oprit la o celebra cafenea frecventata de VIP-urile din Capitala.
Au venit iumpreuna, au plecat separat

La cafeneaua de fite, Dani Otil, partenera lui si cuplul care ii insotea au ales o masa mai retrasa. S-au delectat cu cate o prajitura si un suc. Partenera lui Dani

Otil a fost in mare verva, vorbind incontinuu cu prezentatorul si fiind toata numai un zambet. Dani Otil s-a multumit sa o asculte, vorbind putin si fiind mai degraba atent la ce se petrecea in jur. Prezentatorul a fost recunoscut de ospatari, care l-au si informat ca este filmat de paparazzi.

Dupa ce i s-a atras atentia ca este in vizorul paparazzilor, Dani Otil a fost extrem de grijuliu sa nu fie surprins intr-o ipostaza care sa-l dea cumva de gol ca ar avea o noua relatie. Astfel ca, la plecare, prezentatorul a sters-o iepureste pe usa de serviciu a cafenelei, cu ajutorul ospatarilor. Partenera sa si ceilalti doi care i-au insotit in oras au iesit prin fata. Ba mai mult decat atat, fetele au plecat separat, iar celalt barbat de asemenea, fiecare vazandu-si de drumul lui.

Prima invitatie la nunta e pentru Mihaela Radulescu

Dupa separarea de Mihaela Radulescu, Dani Otil a tinut sa clarifice niste lucruri.

El a marturisit ca a fost foarte fericit alaturi de diva de la Monaco si ca prima invitatie la nunta lui este pentru cea alaturi de care a format un cuplu timp de sase ani.

“Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa “doamna mea, arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei. Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, spunea Dani Otil.

Sursă: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×