E una din cele mai celebre creatoare de modă, dar nimeni nu îi ghicește vârsta. Câți ani are Vera Wang

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/05/2020, 09:49
E una din cele mai celebre creatoare de modă, dar nimeni nu îi ghicește vârsta. Câți ani are Vera Wang
Vera Wang are o siluetă de adolescentă. Creatoarea de modă are 70 de ani. Sursa foto: Instagram

Vera Wang este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din lume, însă nimeni nu îi poate ghici vârsta. Are un trup de adolescentă, dar atunci când își prezintă buletinul cei care văd anul nașterii au un șoc.

Vera Wang are, greu de crezut, aproape 71 de ani

Și asta pentru că designerul are 70 de ani, iar în curând, mai exact pe 24 iunie, va împlini 71! Greu de crezut, nu-i așa?

Wang a devenit cunoscută datorită rochiilor de mireasă pe care le-a creat, începând cariera în lumea modei cu un butic mic. Are o avere estimată la un miliard de dolari, iar într-un interviu mai vechi a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat.

Vera Wang are o poveste de viață interesantă. În anul 1968 era să se alăture echipei olimpice americane la patinaj, fiind o pasionată de acest sport.

Care este rutina zilnică a creatoarei de modă

Nu a reușit să facă performanță așa cum și-a dorit, deși s-a antrenat intensiv, fapt pentru care și-a schimbat traiectoria profesională.

Pe lângă patinaj, a fost dintodeauna pasionată de haine, ca peste ani și ani să ajungă editorul celei mai cunoscute reviste de fashion din lume: Vogue, unde a stat timp de 15 ani.

A devenit apoi directorul de design pentru casa de modă a lui Ralph Lauren și a îndrăznit să își deschidă propriul ei brand de rochii de mireasă, având un real succes la scurt timp după realizarea primelor sale creații.

Vera Wang a povestit Harper’s Bazaar care este secretul pentru care arată atât de bine la 70 de ani, când mulți îi dau maxim 35.

„Am o menajeră care e ca o mamă pentru mine. Îmi aduce micul dejun în pat – fie iaurt sau fructe proaspete, fie ouă și cârnați de pui. Dacă este duminică, mănânc somon afumat cu pâine brună și o mulțime de lămâie. Cafeaua mea este una ieftină și deloc cunoscută”, a declarat ea pentru revista mai sus menționată.

„După ce mănânc, ridic greutăți. Nu foarte mult – de două și trei kilograme. Durează cinci minute. De asemenea, am început să încerc să meditez, dar e cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l învăț vreodată”, a adăugat creatoarea de modă.

„Urmează baia. Uneori adaug în apa ulei pentru bebeluși. Folosesc un hidratant pe față și cam atât. Prind părul cu un elastic și asta e ritualul meu de înfrumusețare de dimineață”, a mai spus designerul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×