E bolnav Donald Trump? Medicii i-au făcut mai multe analize președintelui SUA. Ce au depistat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 18:02
E bolnav Donald Trump? Medicii i-au făcut mai multe analize președintelui SUA. Ce au depistat! GALERIE FOTO
Analizele arata ca Donald Trump este sanatos tun

Medicul președinteluiu Statelor Unite ale Americii a anunțat că Donald Trump este foartre sănătos, după ce șeful statului și-a făcut analize la spitalul militar Walter Reed.

„Analizele au fost finalizate, iar rezultatul lor arată că Președintele Statelor Unite se află într=o stare foarte bună de sănătate și cred că așa va rămâne pe tot parcursul mandatului său și mult mulți ani după”, a declarat medicul Sean Conley.

Analize spun că Donald Trump este sănătos tun

Examinarea medicală a durat aproximativ patru ore și nu a necesitat internare sau anestezie, a adăugat Conley.
Anul trecut, Trump a avut o fișă medicală foarte bună de la fostul său medic spate Adm Ronny Jackson, care a remarcat „excelența sănătate” a președintelui și „genele incredibile” într-un briefing cu reporterii. Jackson chiar a glumit că Trump „ar putea trăi până la vârsta de 200 de ani” dacă va face puține schimbări în dieta sa.

Analize Donald Trump
Donald Trump a solicitat sa i se faca si analize neurologice

Surse au declarat pentru CNN că Donald Trump nu și-a ascultat medicul, în ceea ce privește obiceiurile sale culinare și nici mișcare nu a făcut, așa cum i-a fost recomandat de medicul său. „Președintele a primit un plan de dietă și exerciții fizice anul trecut, după examenul fizic anual, însă președintele recunoaște că nu l-a urmat riguros”, a declarat Hogan Gidley, secretar principal de presă adjunct al Casei Albe.

Medicul Sean Conley nu a dezvăluit niciuna dintre eventualele afecțiuni ale președintelui sau analizele la care a fost supus. Analizele din trecut au arătat că președintele Donald trump are o problemă medicală la inimă, dar și colesterol ridicat. Trump a primit, de asemenea, un scor perfect pe un examen cognitiv, pe care Jackson a spus că l-a efectuat la cererea președintelui. „Donald Trump a cerut o astfel de consultație. În urma analizelor făcute, s-a constatat că președintele nu suferă de boli neurologice”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×