WOW, cum arată femeia asta la doua zile după ce a adus pe lume gemeni!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 16:46
WOW, cum arată femeia asta la doua zile după ce a adus pe lume gemeni! GALERIE FOTO

Sophie Guidolin este antrenoare de fitness si nutritionista. Stie exact ce trebuie sa manance si ce exercitii sa faca, asa ca nu a renuntat la sport decat in ultimele sase saptamani de sarcina. S-a antrenat pana la 34 de saptamani, atat cat i-a permis burta in care se aflau doi bebelusi, Evie si Aria.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Va vine sa credeti ca femeia asta are patru copii? Nimanui nu ii vine sa creada! Cu atat mai putin cu cat, la doua zile dupa ce le-a nascut pe gemene, s-a pozat in oglinda, mandra de trupul ei. Apoi, la o saptamana. Si arata senzational!

De-a lungul sarcinii a tinut un fel de jurnal online. S-a pozat, s-a filmat, a dat sfaturi celor care o urmaresc de la distanta, prin intermediul Facebook-ului si a contului de Instagram. A dezvaluit cum se antreneaza, desi avea ditamai burta, si ce mananca, pentru ca si alte femei sa se inspire.

Abia dupa primele doua sarcini a inceput sa faca sport, si-a luat diploma si a realizat cat de important este sa nu renunte la miscare in ciuda faptului ca este insarcinata. Asa ca de data asta, cu gemenele, a fost cu totul diferit. Iar revenirea ei in forma este spectaculoasa!

Sursă:www.supertari.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×