Durere maximă pentru Andreea Bănică! Moartea mamei ei a dărâmat-o!

înStiri mondene
23/04/2018, 13:28
Durere maximă pentru Andreea Bănică! Moartea mamei ei a dărâmat-o!
Andreea Bănică nu poate trece peste moartea mamei ei, episod care a marcat-o pentru totdeauna

Cântăreaţa nu poate trece peste episodul care a marcat-o cel mai mult în viaţa ei. Durere maximă pentru Andreea Bănică: moartea mamei ei a dărâmat-o!

În urmă cu câţiva ani, solista trecea prin clipe teribile. Mama ei a plecat într-o lume mai bună, iar acel moment o mistuie încă pe artistă. Dorul pentru fiinţa care i-a dat naştere este aprins şi acum.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bănică, distrusă de moartea mamei ei: „Toată viaţa voi regreta!”

Cântăreaţa a postat o fotografie cu mama ei, din tinereţe, pe o reţea de socializare.

Mama! Zâmbetul, iubirea, sufletul frumos tu mi le-ai dăruit. Toată viața voi regreta că nu pot să îți mulțumesc pentru ceea ce sunt azi. Îmi lipsești enorm…”, a fost mesajul emoționant postat de Andreea Bănică, conform Libertatea.ro.

Fanii au reacţionat imediat şi au plâns alături de vedetă: „Ești un om deosebit și o mamă minunată și cu siguranță mama ta este mândră de tine! Păcat că nu mai e în viață. Își vedea și ea nepoțeii, pe Sofia și Noah. Te veghează de acolo sus. Și e mândră de tine, cu siguranță”, au comentat aceştia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×