După Miami Bici, Matei Dima alias BRomania pregătește o nouă comedie! „Teambulding”, cu Micutzu în distribuție, va avea un scenariu bazat pe fapte reale

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
07/04/2020, 17:17
După Miami Bici, Matei Dima alias BRomania pregătește o nouă comedie! „Teambulding”, cu Micutzu în distribuție, va avea un scenariu bazat pe fapte reale
BRomania pregătește „Teambuilding”, o nouă comedie cu iz american. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă respectă cu sfințenie măsurile impuse de autorități pentru stoparea răspândirii coronavirusului, Matei Dima, sau BRomania, așa cum este cunoscut publicului larg, lucrează de zor la un nou proiect cinematografic.

După succesul înregistrat de Miami Bici, peliculă disponibilă de la începutul acestei luni și pe Netflix, tânărul actor și regizor se pregătește să-și surprindă publicul cu o altfel de comedie.

BRomania lucrează la un nou film. Comedia „Teambuilding” urmărește problemele unei firme din România

Este vorba despre un film care își propune să aducă în lumina reflectoarelor problemele ce apar în viața de zi cu zi a fiecărei firme din țara noastră, oricât de mică sau mare ar fi ea. Pentru ca hohotele de râs să fie garantate, distribuției i se alătură și Cosmin Nedelcu alias Micutzu, aflat la primul său rol de protagonist.

Teambulding este adaptarea  unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului. Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești.

Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală.

Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în Teambuilding, așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă”, a dezvăluit BRomania pentru libertatea.ro.

Filmul este inspirat din fapte reale

Scenariul filmului este semnat de Alex Coteț, cel care a colaborat cu Matei Dima și pentru Miami Bici, disponibil de curând pe platforma Netflix. Potrivit acestuia, trebuie să ne așteptăm la o poveste inspirată din zeci de experiențe trăite pe propria piele sau povestite de-a lungul anilor de diverse persoane, cu situații aparent absurde, dar cât se poate de reale.

Vrem să schimbăm puțin percepția pe care o au corporatiștii în România. Ne-am obișnuit să considerăm viața de corporatist ca fiind plictisitoare și sterilă. Dar în realitate, oamenii ăștia trec prin atât de multe situații limită într-o săptămână, încât Oceans 11 e film de copii pe lângă ce trăiește un contabil din Pipera.

E și normal să ți se taie picioarele de emoție când sari cu parașuta. Dar te-a luat vreodată cu leșin de la un Excel completat greșit? Aș vrea să aduc asta pe marele ecran: rivalitățile, certurile, panicile și mai ales prostiile făcute la beție, adică în teambuilding”, a declarat Alex Coteț.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×